Már ügyvéddel kellene menni?
Figyelt kérdés
Megnéztünk egy lakást és úgy döntöttünk érdekelne minket viszont nem tudjuk mennyit engedne az árából. Ha elmegyünk a lakáshoz erről beszelni az eladóval akkor már ügyvédet is kellene vinni? Vagy megbeszéljük az árat és hogy visszajövünk valamelyik nap egy ügyvéddel az előleg miatt? Első lakás vásárlása.2020. júl. 11. 22:50
11/13 anonim válasza:
én mérnököt s vinnék. amit javaslok, elösször mindent megnézni, nincs e olyan kizáro ok amit magad is észreveszel, aztán megegyezni vannak feltételei neki illetve van e mondanivaloja a lakással kapcsolatban, ha igen akkor ezt felirni (semmi aláirás csak rögziteni) s ezután az irányár amit ők mondanak. ezt is felirni. ha ez bonyolult akkor érdemes az ugyvéddel megbeszélni mi a problémás benne mit kéne hozzátenni. és érdemes épitésszel is megbeszélni ugyanezt amiket láttál, mekkora problémák s van e probléma. ekkor jön a nehezebbik része az épitészt ki kell vinni azzal, hogy talál e kizáro okot illetve talál e olyasmit amire költeni kell. ezután lehet csak mérlegelni, hogy az árbol mennyit alkudj és összesen mennyi kereted van. mivel semmit se irsz alá az ugyvéd a legvégén van, bármi nem stimmel, akkor egyszeruen kihátrálhatsz. a foglalora nem érek ki én mindig foglalo nélkul adtam vettem ingatlant, könyebben keresek jo ingatlant akkor ha megmarad a pénzem mint akkor ha elbukok belőle netán az egészet netáán a nyakamon marad egy rossz ház.
12/13 anonim válasza:
Pang a piac, alig van vevő, mennek lefelé az árak. Én egy tíz százalékos alkuval kezdenék, aztán meglátod, hogy mi sül ki belőle.
13/13 A kérdező kommentje:
Sajnos csak a fele
2020. júl. 14. 08:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!