Vennétek egy 4. emeleti lift nélküli téglalakást?
Mi a 4-en lakunk, zárószint, nem ázik be a tető (nagyon ritka már az olysn, ahol beázik), mindent pénzt megér, hogy nincs felettünk szomszéd, baromi könnyen átszellőztethető így, hogy senki nem járkál rsjtunk kívül itt fent és ki lehet nyitni az ajtót. 27 fok van fent, anyósék vájokházában a földszinten szintúgy ennyi.
Egyszer volt nehéz feljönni, mikor egy egész napos termőföldi munks után olyan izomlázam volt, hogy menni alig -bírtam, na ott tartott vagy 3 percig míg felértem.
De amúgy a szomszédom is egy nyugdíjas néni, simán felkocog ide, én ha jön s futár lemegyek elé.
Nekem olyan.abszurdnak tűnik, hogy valakinek problem 4 emelet lépcső
Én a 4-en lakom egy 4 emeletesben.
Szerintem abszolút jó. Panelprogramos, a tető is újra lett szigetelve, szóval nincs beázás. (Csak szólok, hogy a feletted lakó hamarabb fog eláztatni.)
Nincs meleg, zaj a legkevesebb itt, mert az utca zaja alig hallatszik fel és nincs feletted lakó.
Eleve nem vennék zárószinten lakást.Negyvenes korosztály vagyok,most még akár lépcsőzhetnék is, nem okozna gondot. Persze bevásárlószatyrok nélkül. DE: idősek a szüleim, a gyerekemék most költöztek össze, előbb-utóbb gyerekük lesz. És én is öregszem.
Ha pár évre tervezek, eleve költözni szeretnék tovább, akkor élnék a kedvező ár miatti lehetőséggel (ha minden egyéb szempontomnak megfelel).
De általában nem 1-2 évre veszünk lakást, nem magányosan, hozzátartozók nélkül. Se idős, se kisgyerekes, se beteg, se nagycuccos nem tud egyszerűen feljönni. Emiatt én totálisan kizárom.
Első emeleten kerestünk, ott is vettünk. Számunkra ez volt a legideálisabb. Van erkély, nincs hideg, alattunk/mellettünk lakások vannak.
Egyik ismerősöm földszinten vett. Nem volt erkély, alatta garázs. Télen megfagyott, nyáron megfulladt, nem tudott hová teregetni, nem tudta a gyereket hová kitolni a babakocsival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!