Miért van több eladó tetőtéri lakás?
Nagyon kedves ismerősöm lakik tetőtéri lakásban, egy társasházban.
Azt mondja, fagyoskodnak, hiába fűtenek maxon.
15 fok van a lakásban, annyira rosszul - azaz sehogy - sincs szigetelve a tető.
Nyáron klímáztak, télen állíthatnak be olajradiátort, ami zabálja az áramot, de mégsincs jó idő.
Tehát nem csak hogy kompromisszmokat követel, hanem még drágább is egy ilyenben lakni. :(
Nagyobb a beázás esélye, nyáron nagyon meleg van, ha jól van szigetelve, akkor a fűtéssel nincs gond, ha nem jó a szigetelés akkor a fűtése többe kerül. Bútorozás szempontból korlátoltabb.
A kettő legfontosabb nyáron a nagy meleg, és a beázás veszélye.
Állítottál be árlimitet?
I, II a legdrágább, földszint tetőtér pedig a legolcsóbb négyzetméterárú.
Földszintit, I emeletit jobban keresik idősebbek, akik nem nagyon akarnak költözni. A tetőterest meg majdnem mindig fiatalok, akár első lakásnak, amit vagy kinőnek, vagy mert fiatalok elköltöznek munka miatt más kerületbe vagy más városban.
Én személy szerint szeretem a tetőteret.
"Földszintit, I emeletit jobban keresik idősebbek, akik nem nagyon akarnak költözni"
Én ezt így írtam volna:
Földszintit, I emeletit jobban keresik idősebbek, akik nem nagyon akarnak LÉPCSŐZNI.
Megjegyzem, én 65 évesen keresek tetőteret, de elismerem, hogy a ritkábbak közé tartozom.:)
előző vagyok
... igaz, nálam előfeltétel a saját terasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!