Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Vennétek egy 4. emeleti lift...

Vennétek egy 4. emeleti lift nélküli téglalakást?

Figyelt kérdés
Az ár nagyon jó, tégla építésű, egyedi méréses, jó állapotú, nagy erkélyes. minden jó csak nincs lift. ti megvennétek így?
2020. júl. 3. 22:58
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
ha lenne babám akkor tuti, h a kocsiban tárolnám a babakocsit..tuti nem cipelgetném fel és le.. meg szerintem szokott lenni közös tároló, nem tudom
2020. júl. 4. 06:10
 12/37 anonim ***** válasza:
77%

40 felett csak max. 2-ig vennék, 50 felett csak földszintit, saját tapasztalataim alapján. Fiatalként bármit, ami egyébként tetszik, 40 alatt nem ismertem határokat.

Rengetegen élnek lift nélküli 4 emeletesben.

2020. júl. 4. 06:26
 13/37 anonim ***** válasza:
94%
Csak a negyediken vennék, vagy max. a földszinten. A lépcsőzés tényleg gáz, költöztettem már ilyen lakásba, kegyetlen volt. Venni kell hozzá egy jó garázst, és tökéletes.
2020. júl. 4. 08:00
 14/37 anonim ***** válasza:
63%

Én se vennék.

Kíváncsi vagyok hányan fognak felkocogni a 4-re 70 évesen.

2020. júl. 4. 08:23
 15/37 anonim ***** válasza:
59%

Mindent leírtak előttem, azokat nem ismétlem.

Nálunk komoly gond volt - a leírtakon és a költözésen kívül - egy-egy nagyobb háztartási gép felszállítása, megunt bútor leszállítása, újabb felhozatala.

És hogy kinek mikor törik el a lába, vagy szorul valamilyen műtétre, azt senki nem kapja meg a születésekor borítékban.

Kétségtelen, hogy lift nélkül jár problémákkal a IV-ik emelet, de mindenki eldöntheti, hogy neki beleférnek e a várható kényelmetlenségek vagy sem. Nekem már nem férne bele, mert ismerem és volt benne részem.

Nem véletlenül adják olcsón.

2020. júl. 4. 08:36
 16/37 anonim ***** válasza:
79%

"ha lenne babám akkor tuti, h a kocsiban tárolnám a babakocsit..tuti nem cipelgetném fel és le.. meg szerintem szokott lenni közös tároló, nem tudom"

1) Nem mindenkinek van kocsija

2) Nem mindenütt van tároló

3) Ha babakocsi nélkül, csak a 8 kg-s gyereket kell cipelned és még három megpakolt szatyrot, az sem leányálom.

... de te tudod!

2020. júl. 4. 08:39
 17/37 anonim ***** válasza:
75%
Soha. Mi 3 evet laktunk 4.en lift nelkul, kutyaval. Egyreszt baromi meleg vt mindig, masreszt rettento faraszto vt minden nap : levinni a kutyat melo elott, visszavinni, majd meloba menni-jonni, megint levinni, feljonni, + meg esti levitel + ha du a kutyasetan kivul is mentem vhova... ennyiszer megmaszni nagyon nehez vt, mert a kutyat is vinni kellett kezben ( nem lepcsozhet, es 16 kg 😅). Bevasarlast felvinni se vt leanyalom, h az oda/ el koltozest ne is emlitsem. Pedig nem vagyunk koverek, parom is fizikai munkas, tehat birja a terhelest, de soha nem vennek ilyen lakast.
2020. júl. 4. 08:48
 18/37 anonim ***** válasza:
64%
Gyerek nélkül szerintem simán kibírható. Nálunk mondjuk a 3. emelet volt a legfelső szint, ott laktunk, és mellettünk azon a szinten ilyen 60-70 év körüli nénik éltek, ha ők kibírják a lépcsőzést, akkor más is kibírja, szerintem gáz lenne, ha fiatalként nem bírná valaki. Gyerekkel/babával mondjuk azért elég körülményes, vagy akkor sem kellemes, ha nehéz fizikai munkát végez az ember. De egyébként fiatalon simán ki lehet bírni, ha nem vagy puhány.
2020. júl. 4. 09:15
 19/37 anonim ***** válasza:
60%
En biztos hogy nem vennek, de nyilvan ti tudtok merlegelni, ahogy mar valaki leirta. En foldszinten lakom, lassan koltozunk mashova, otodik emeletre liftes epuletbe. Nekem mar az is boven eleg, hogy a nehez szatyrot a boltbol hazahozzam, nem hogy meg utana negy emeletet lepcsozzek :D Ok, most elpuhanyodtam, miota nem jarok dolgozni az elmult 3 honapban kb, de azelott meg 5-10 kilokat cipeltem neha napkozben, ha valamit kellett, de a boltbol cipekedni akkor is utaltam, amikor meg voltak ugymond izmaim. A sulim anno egy negy emeletes polgari epulet volt, haaaat en ruhelltem, amikor az elso orank a negyediken volt es kapasbol oda kellett fellepcsozni, vagy tesiora utan a foldszintrol kellett felmaszni, stb... Pedig sosem voltam kover vagy ilyenek. Punnyadt igen, de akkor sem akarom, hogy ra legyek kenyszeritve a minden napos edzesre.
2020. júl. 4. 09:43
 20/37 anonim ***** válasza:
38%
Nem. Max 2.emelet, de idősen már oda sem mennék fel szívesen.
2020. júl. 4. 15:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!