Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Vennétek egy 4. emeleti lift...

Vennétek egy 4. emeleti lift nélküli téglalakást?

Figyelt kérdés
Az ár nagyon jó, tégla építésű, egyedi méréses, jó állapotú, nagy erkélyes. minden jó csak nincs lift. ti megvennétek így?
2020. júl. 3. 22:58
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
71%
A földszintre is utálok visszaszaladni a maszkért,biztos órákat töltenék káromkodással ha a negyedikre kéne visszamászni érte. :)
2020. júl. 4. 20:40
 22/37 anonim ***** válasza:
71%

12: De a nagyszüleid fel tudnak menni?

Mert nem csak te használod a lakást, soke setben nem is a g"gyerek" veszia laksát, hanem a felmenők, azért alapkövetelmén,y hogy a tulajdonosok fel tudjanak menni....

Más: Nekem 16 évesen volt egy balesetem (elcsúsztam), ami miatt megsérült a nagyujjam és sokáig csak bicegni tudtam (orvosok még diagnosztizálni sem tudták évtizedek alatt, de ráállni nem tudtam a talpamra, csak a sarkamra), 22 évesen tánc közben volt részleges térdszalagszakadásom, emiatt dettó, 4 évre rá bokaszalagszakadásom, csak a fél lábamon ugrálva tudtam menni fél évig.

Ezek azért elég hétköznapi dolgok, és bárkinek a családban lehet, nem hiszem, hogy fel fogod vinni az öledben azt a családtagot.

Más: ha veszek egy új kisbútort, egy akadálymentes házba egyedül felviszem transzportkocsival, ha nem akadálymentes, akkor szállítót kell fizetnem, eladáskor, lomtalanításkor dettó, ez 15 év alatt kb. 120-150 alkalmat jelentett nekem eddig, sokszor 38 000 Ft alatt nem lehet szállítót kapni, mert nem jönnek ki az alatt, szorozd be 150-nel...

2020. júl. 4. 23:05
 23/37 A kérdező kommentje:
volt törésem nekem is egyébként.. :) nyílt combcsont, térdkalács, szárkapocscsont, arccsont, sípcsont, felkar, ujjtörés, kéz bénulás.. mind egyszerre..nem kell bemutatni ezt a részét..ismerem.
2020. júl. 4. 23:46
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
A 4 emeletes lift nélküli háznak is meg vannak az előnyei. Pl. Kevesebb a közös költség, kevesebb lakó van, és nálunk nagyon a hangos a lift tehát az se zavarna. Viszont ha fáradtan hazaérsz még hegyet mászhatsz, költözködés egy kín szenvedés és egy nagyobb bevásárlás is.
2020. júl. 4. 23:53
 25/37 A kérdező kommentje:
és akkor családi házban éltünk ahol annyi lépcső volt mintha a 2.ra kellene felmennem.. mankóval, a kezemet úgy kötöztem oda a mankóhoz, mert nem tudtam megfogni a bénulás miatt, de felmentem.. akkoriban a lefele menetel sokkal nehezebb volt.. :D
2020. júl. 4. 23:57
 26/37 anonim ***** válasza:
100%

A 4. már necces, de végülis nem fogsz ellustulni legalább.

Ami probléma, hogy ez a legfelső szint, mivel "jó árban van", gondolom elhanyagolt, tető be szokott ázni ilyen helyen, és nem szokták túl hamar helyrehozni.

Meg a felső szint nyáron iszonyat meleg, a héten jártam 2. emeleti felső szinti lakásban (felette még tetér + padlás), és elviselhetetleneleg volt (panelban lakok, ahhoz viszonyítom)

2020. júl. 5. 00:07
 27/37 anonim ***** válasza:
71%
Én 10. emeleten lakok panelban és nem elviselhetetlen a meleg pedig én nem bírom. Persze ez attól is függ mennyire huzatos a lakás, nálunk azért kicsit jár a levegő. Párom 4 emeletes panel 3. emeletén lakik és nála meg lehet dögleni.
2020. júl. 5. 00:21
 28/37 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, mi ugyanígy lakunk harmadikon - ami igazából negyedik, magas földszint van -, sokkal de sokkal jobb idő van itt nyáron, mint anyám földszinti lakásában (hasonló régi társasház). Volt, hogy vendég is szóvá tette, hogy jé, egész elviselhető a meleg nálunk.

És itt is csak valami nem használt padlástér van felettünk.

2020. júl. 5. 00:51
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
27: Bocs, de tényleg panelból (beton) van az a ház, 70-80-90-es évekbeli lakótelepi ház? Nemrég láttam itt, hogy sokan minden társasházat "panelnak" hívnak.
2020. júl. 5. 03:03
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
28: Na, erről beszélek, a téglaház az nem panel.
2020. júl. 5. 03:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!