Vennétek egy 4. emeleti lift nélküli téglalakást?
12: De a nagyszüleid fel tudnak menni?
Mert nem csak te használod a lakást, soke setben nem is a g"gyerek" veszia laksát, hanem a felmenők, azért alapkövetelmén,y hogy a tulajdonosok fel tudjanak menni....
Más: Nekem 16 évesen volt egy balesetem (elcsúsztam), ami miatt megsérült a nagyujjam és sokáig csak bicegni tudtam (orvosok még diagnosztizálni sem tudták évtizedek alatt, de ráállni nem tudtam a talpamra, csak a sarkamra), 22 évesen tánc közben volt részleges térdszalagszakadásom, emiatt dettó, 4 évre rá bokaszalagszakadásom, csak a fél lábamon ugrálva tudtam menni fél évig.
Ezek azért elég hétköznapi dolgok, és bárkinek a családban lehet, nem hiszem, hogy fel fogod vinni az öledben azt a családtagot.
Más: ha veszek egy új kisbútort, egy akadálymentes házba egyedül felviszem transzportkocsival, ha nem akadálymentes, akkor szállítót kell fizetnem, eladáskor, lomtalanításkor dettó, ez 15 év alatt kb. 120-150 alkalmat jelentett nekem eddig, sokszor 38 000 Ft alatt nem lehet szállítót kapni, mert nem jönnek ki az alatt, szorozd be 150-nel...
A 4. már necces, de végülis nem fogsz ellustulni legalább.
Ami probléma, hogy ez a legfelső szint, mivel "jó árban van", gondolom elhanyagolt, tető be szokott ázni ilyen helyen, és nem szokták túl hamar helyrehozni.
Meg a felső szint nyáron iszonyat meleg, a héten jártam 2. emeleti felső szinti lakásban (felette még tetér + padlás), és elviselhetetleneleg volt (panelban lakok, ahhoz viszonyítom)
Hát nem tudom, mi ugyanígy lakunk harmadikon - ami igazából negyedik, magas földszint van -, sokkal de sokkal jobb idő van itt nyáron, mint anyám földszinti lakásában (hasonló régi társasház). Volt, hogy vendég is szóvá tette, hogy jé, egész elviselhető a meleg nálunk.
És itt is csak valami nem használt padlástér van felettünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!