Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hogyan lehet lerázni az...

Hogyan lehet lerázni az ingatlanosokat?

Figyelt kérdés
El szeretném adni a lakásomat, a hirdetésbe beleírtam, hogy nem kérek benne segítséget, de mégis állandóan hívogatnak. Tiltom a számokat, de volt már olyan, aki másik számról hívott. Kezd fogyni a türelmem, amúgy se igazán bírom őket, de most már közel vagyok a k.anyázáshoz.
2020. jún. 22. 09:26
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

5: Az, hogy k.drága ez a szolgáltatás.

Pl. Bp. belvárosban elmondod a szomszédnak, hogy eladó a lakás és 2 héten belül megveszik még leült piacon is.

Miért fizetnél ki egy - átlagosan - 30-50 milliós lakásból 2-4 millió jutalékot a semmire? Abból 2-3 évig megél egy ember saját lakásban.

Még ha 50 000 Ft lenne a szolgáltatás, esetleg... de ha ráérek én mgekeresni az 50 000 Ft-ot, akkor mért adnám ki bérmunkába?

Festők se járnak a nyakamra, hogy hadd fessenek ki ők helyettem!

2020. jún. 22. 17:32
 22/30 A kérdező kommentje:

20-as: írásban ugyanannyian jelentkeznek, mint telefonon? Erre is gondoltam már, csak kicsit tartok tőle, hogy valaki túl macerásnak gondolná és emiatt nem fáradna vele.

Köszi mindenkinek a válaszokat, sok hasznos tippet írtatok!

2020. jún. 23. 08:07
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
hát azért nem merném a rizikót vállalni, hogy csak a leírásban legyen telszám. Sok gyökér ember van, aki kitudja keresni a hirdetést, de üzenetet küldeni már nem tudna. Én azt mondom, ha meghallod hogy ingatlanos, lecsapod neki egyből
2020. jún. 23. 08:13
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

22: Ezt most nem értem.

Neked jelentkezett vevő is, nem csak ingatlanos?

Mert azt nem írtad.

Különben a neten van erről egy cikk, hogy az a céljuk, hogy lefoglalják a vonaladat.

2020. jún. 23. 16:30
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

"Sok gyökér ember van, aki kitudja keresni a hirdetést, de üzenetet küldeni már nem tudna."

Szerintem az lakást venni sem tud.

2020. jún. 23. 16:30
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Ok, akkor vállaljon be ilyet, hogy lehet pont ezért hagy ki egy üzletet..
2020. jún. 23. 17:07
 27/30 A kérdező kommentje:

24: szerencsére azért nem csak ingatlanosok hívnak, hanem potenciális vevők is, velük nincs semmi baj, pont hogy őket várom :)

Amúgy az elmúlt 1-2 nap tapasztalata azt mutatja, hogy a rárakós módszer a leghatékonyabb, nem hívnak többször, miután leteszem a telefont.

2020. jún. 23. 17:13
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Rendszeresen adok ki és el lakást.

Meghírdetem. A hírdetésben nem adok meg elérhetőséget. Csak annyit, hogy melyik nap, mikortól meddig tekinthető meg és milyen címen a lakás.

Nincs telefonálgatás, zaklatás idegeskedés.

Adott időben ott van akit komolyan érdekel a dolog. Általában, ott helyben meg is "verekszenek" érte, hogy ki fogja megvenni. Mindig a meghírdetett ár felett kel el.;)

2020. jún. 23. 20:15
 29/30 A kérdező kommentje:
Ezt ki fogom próbálni, köszi :)
2020. jún. 23. 20:33
 30/30 anonim ***** válasza:

28: Ez tökjó!

Most is árulsz?

Elküldheted a linket nekem.

Milyen gyakori mutatással hirdeted?

2020. jún. 24. 02:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!