Miért ilyenek az ingatlanosok?
Figyelt kérdés
Kinéztünk egy jó telket, normális áron és mikor fizettük volna a foglalót (vagy vételi nyilatkozatot, nem tudom hogy hívják éppen) akkor közölte az ingatlanos hogy a tulajdonos meggondolta magát és 1,5 millióval drágább a telek. Egy másik ingatlanos, meg felhívott hogy az árra ráajánlottak 400 ezer forintot, de ha még ráteszünk plusz százezret akkor miénk az ingatlant, azonnal menjünk be az irodába aláírni a papírokat, már mindent papírt megcsinált.2020. jan. 31. 11:59
2/13 A kérdező kommentje:
Sok ingatlanost el sem lehet érni, sok ingatlanos nem hajlandó megmutatni a telket (akkor minek hirdeti). Meg hülyeséget mondanak a telekről, pl. hogy az utcában van a földgáz. Ott kiderült, hogy igen, az utcában van, 3 utcával odébb.
2020. jan. 31. 12:00
3/13 anonim válasza:
egy parazita mégis milyen legyen
4/13 anonim válasza:
Trükköznek, ugyanolyanok mint a biztosítási ügynökök. Egy 10-15 milliós lakásnál ő elrak ám 3-400 ezer forintot
5/13 anonim válasza:
Azért mert valójában semmi szükség a munkájukra és jutalékos rendszerben dolgoznak. Le kell húzni akit csak lehet. El kell sózni mindent, minél magasabb áron. Így természetes, hogy csúsztat, ferdít és nyomul
6/13 anonim válasza:
Le akarnak nyúlni.Erről az emelésről a tulaj vajmi keveset tudhat.Ha az ingatlanosnak sikerül magasabb összegért eladni,majd akkor beszéli meg a tulajjal,mennyi ebből az ő része.FOGLALÓT SOHA NEM SZABAD ADNI,CSAK ELŐLEGET !!
Az előleg bármikor vissza járhat .
7/13 anonim válasza:
Keresd meg a tulajdonost és vele tárgyalj!
Ha kizárólagos a szerződése, akkor sem veszít semmit,csak azt, amit alapban az ingatlanosnál aláírt.
Érdeklődj szomszédoknál, önkormányzatnál, földhivatalban, de az ingatlanostól zsarolni, behúzni magad ne hagyd!!!!!!!
8/13 A kérdező kommentje:
"FOGLALÓT SOHA NEM SZABAD ADNI,CSAK ELŐLEGET !!"
Ezzel az a baj hogy 10-ből 10 tulajdonos nem megy bele.
2020. jan. 31. 16:20
9/13 A kérdező kommentje:
ha én lennék a tulajdonos én sem engedném hogy előleget fizessenek, csakis foglalót.
2020. jan. 31. 16:21
10/13 anonim válasza:
Itt az ideje megtanulni hogy AZ DIKTÁL AKINÉL A PÉNZ VAN! Az az eladó/ingatlanos aki másképp gondolja számomra komolytalan és NEM VAGYOK HAJLANDÓ üzletet kötni vele. Nem vagyok senkinek a balekja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!