Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Miért ilyenek az ingatlanosok?

Miért ilyenek az ingatlanosok?

Figyelt kérdés
Kinéztünk egy jó telket, normális áron és mikor fizettük volna a foglalót (vagy vételi nyilatkozatot, nem tudom hogy hívják éppen) akkor közölte az ingatlanos hogy a tulajdonos meggondolta magát és 1,5 millióval drágább a telek. Egy másik ingatlanos, meg felhívott hogy az árra ráajánlottak 400 ezer forintot, de ha még ráteszünk plusz százezret akkor miénk az ingatlant, azonnal menjünk be az irodába aláírni a papírokat, már mindent papírt megcsinált.
2020. jan. 31. 11:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
68%

Én nem értem, ha a tulajdonos meggondolja magát akkor miért az ingatlanossal van problémád? Vagy ha valaki ráígér még 400 ezret, akkor az miért az ingatlanos sara?

El kell fogadni, vannak ilyen élethelyzetek, hogy a tulajdonosok hirtelen azt hiszik, hogy többért is el fogják tudni adni (most az tök mindegy, hogy igazuk van-e vagy sem), vagy olyan is lehet, hogy egy árra ráígérnek (mert tényleg többet ér).

Nyilván az ingatlanosoknak is megvannak a maguk trükkjei, de itt nem látom, hogy ez egyértelműen ez lenne.

2020. febr. 6. 08:25
 12/13 A kérdező kommentje:
mert nem a tulaj gondolta meg magát hanem ez egy elcsépelt ingatlanos trükk, szomorú hogy te is bedőltél most neki.
2020. febr. 6. 12:26
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Tehát beszéltél a tulajdonossal és kiderült, hogy ő nem gondolta meg magát?
2020. febr. 6. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!