Beadtuk az igényt falusi Csok-ra Minden jó az ügyintéző szerint. Már elfogadták az ingatlanosok, ha visszaküldik azt viszi engedélyeztetni ha ez megvan akkor még küldi birálatra vagy ez a kettő maga a birálat?
Falusi csok
Birálat
Okoskodó emberek kimèljenek
Remélem nem számítok okoskodónak, de ezt a részét a kérdésednek nem értem:
"...azt viszi engedélyeztetni ha ez megvan akkor még küldi birálatra vagy ez a kettő maga a birálat?"
Ki viszi és kihez és milyen engedélyeztetésről beszélsz?
Milyen ingatlanosok fogadták el és mit?
- van az előzetes hitelbírálat,
- van az épület bírálata, értékbecslése,
- és van az értékbecslés utáni, érték alapján történő szentesítése a hitelnek.
Értékbecslés megvolt
Beküldték befogadásra valahova ha jol hallottam otp ingatlanhoz ez elfogadták csak még nem küldték vissza
Ezután visszi az ügyuntéző engedélyeztetni
Az engedélyeztetés már az utolsó fázis vagy még ezeket küldi birálatra??
A CSOK-ra alkalmasságotok, munkaviszony, TB, hitelképesség vizsgálatán mát túl vagytok?
Mert ha az rendben és az ingatlan is rendben, akkor az engedélyeztetés után már nincs bírálat.
3-as vagyok.
Azért konkrétan annál a banknál kérdezzetek rá, hogy "Mennyi időm múlva lesz ebből pénz, mert kell valami dátumot mondanunk az eladónak!" mert mindenütt más tempóban intézik.
Papirok rendben voltak az ingatlanal volt annyi gond hogy nem szerepelt a térképen a hozzáépitett konyha de már ezt is pótoltuk
Elvileg már befogadták azt mondta ma az ügyintézô
Ez gondolom jót jelent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!