Valósága beleszerettem egy családi házba de a tulajdonos eladta másnak. Most ismét lehetőségem lenne megvenni de áron felül. Ti mit tennétek a helyemben ?
A 3. válaszolónak a kérdésére írom az 5 okot amiért "beleszerettem" a házba.
1.a szomszédok nagyon kedves és segítőkész emberek
2.a háznak előkertje van parkosított ,az udvaron körben tuják
3.a házba belépve egyből otthon éreztem magam a belső elrendezése nagyon tetszik
4. Gyönyörű szép nagy cserépkályha a nappaliban.
5.a kert szép rendezett .
Kedves Kérdező!
Akkor menjünk sorban:
1.
Én a világ legjobb szomszédja vagyok, senkivel nem foglalkozom, ellenben kedves és segítőkész vagyok. DE! Jövőre tervezek költözni - de akár meg is halhatok - így nem tudni ki jön a helyemre.
Nyilván normális ember nem költözik egy rakat cigány közé, de a szomszédok nem egy életbiztosítás, mert változnak.
2-5. (A kert)
A házak zöme előkertes, hogy az mennyire van rendben csak tőled függ! Vagy megcsinálod, vagy fizetsz érte embereknek, amire bőven telne a maradék 15 millióból, amivel ez a ház túl van árazva.
Tujákat ültetni a legkönnyebb dolog a világon.
3.
Ezzel nem tudok vitatkozni, fontos dolog.
Viszont biztos, hogy van és lesz még olyan ház, ahol hasonlóan érzel.
4.
A differenciából, ami a zsebedben marad, akár minden helyiségbe építtethetsz cserépkályhát, egy mutatósabb darab 5-600ezer Ft.
Atyaég!
Te dupla árat akarsz kifizetni, mert van a lakásban egy cserépkályha, az udvaron meg pár tuja? :D
Ez most komoly? :D
Túlárazott dolog nincs,minden egyéni döntés kérdése.
Azt kell eldönteni,hogy NEKED megér-e annyit?,ill
NEKED mi az a lélektani határ pénzben amit megér.
Ez ennyire egyszerű.
"Ha megveszem 20 milliós adósságom lesz "
Az a baj, hogy számolni sem tudsz!!
Van 20 milliód, amire felvennél még 20 milliót, ami a kamatos kamatokkal együtt lesz vagy 40 millió mire visszafizeted.
Tehát kb. 60 millióról kezdjél el gondolkozni!
De erre amúgy nem fog sor kerülni, mivel a bank nem fogja a duplájára értékelni ugyanazt a házat, amire a 6 milliót is csak kínkeservesen adta meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!