Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » A "kádár mami" lakásoknak le...

A "kádár mami" lakásoknak le fog menni jócskán az ára?

Figyelt kérdés
Mivel mindenki manapság új építésű és/vagy kertes házak után nézelődik, így ezek a régi dohos kádári társas/panel lakások el fognak értéktelenedni?

2020. máj. 17. 18:57
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
Nem érdeklődik mindenki új vagy kertes házak után. Tényként állítasz valamit ami nem igaz. Mitől lenne dohos egy panel?
2020. máj. 17. 19:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én dohos panelről még nem hallottam..
2020. máj. 17. 19:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Minden lakást fel lehet újítani. Fantázia, ízlés és pénz kérdése. Ha a lakás jó helyen van, abszolút nem fog veszíteni az értékéből. A jó helyen lévő tégla lakások mindig is megtartották az értéküket, válságban is csak minimálisan ment le az áruk.
2020. máj. 17. 19:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem úgy néz ki,pont az a meglepő hogy a panelek,meg a szociban épült téglalakások(50es 60 as években épültek is)milyen drágák.
2020. máj. 17. 19:35
 5/8 anonim ***** válasza:
82%

Bár nem volt ennyi korszerű épitő anyag,de a tégla az tégla volt.

Most meg fóliázni kell a kint tárolt téglát is .

2020. máj. 17. 19:42
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Remélem nem. Csak szeretnéd. :)
2020. máj. 17. 20:24
 7/8 anonim ***** válasza:
96%
Altalaban az ingatlan piaci arak termekenkent egyutt mozognak, olyan sose lesz h a csaladi haz dragul mikozben a panel elertektelenedik.
2020. máj. 17. 20:26
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

"Mivel mindenki manapság új építésű és/vagy kertes házak után nézelődik,"

Már itt abba lehet hagyni. Mindenki olyan iránt érdeklődik, amiben lát realitást, hogy megvalósuljon.

Miért gondolod, hogy az új építésűben gondolkodnak általában? Pont, hogy a panelek értéke nőtt legnagyobb értékben az elmúlt években.

Én pl sosem gondolkodtam új építésűben, pedig akár meg is tudtam volna fizetni.

"ezek a régi dohos kádári társas/panel lakások"

Tehát a hagyományos panellakásokról beszélsz? Azok miért is dohosak? A dohosodás általánosságban sokkal jobban jellemző a téglalakásokra (nem mindre).

"el fognak értéktelenedni?"

Ettől még persze lehet, hogy veszítenek az értékükből. Most szinte minden ingatlan veszíteni fog, a panelekből meg sok van, így talán ebben a szegmensben vannak a legnagyobb kilengések a gazdaság állapotától függően.

2020. máj. 18. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!