Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ingatlant vásárolnánk. Mi...

Ingatlant vásárolnánk. Mi lehet az oka, hogy nem válaszolnak az ingatlanosok?

Figyelt kérdés
Egyelőre az ingatlan.com-on nézegettem a házakat. Van néhány, ahol az alaprajzon kívül nincs semmi kép. Írtam az ingatlanosnak, hogy küldjön néhány képet, de még csak nem is válaszolnak.
2020. ápr. 27. 12:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Mert az ingatlanosok 90%-a lusta, semmihez sem értő, máshova nem kellő lúzer. Ezen nincs mit szépíteni.

Apámék is a saját butaságuk okán megbíztak egy ingatlanost, de még csak vevőjelölt se volt egy évig. Aztán egyszer csak hívta őket az eladó ház szomszédja, hogy egy német házaspár a helyszínen érdeklődik az ingatlan iránt.

Kiderült, hogy az ingatlanos nem volt hajlandó megmutatni nekik a házat, tojt a fejükre, úgyhogy a környéken autókázva keresték meg a házat, hogy személyesen tudjanak velünk beszélni. Sz..rjon sünt, aki így képes magát ingatlanosnak nevezni.

2020. ápr. 27. 17:10
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nézz be tulajdonostól eladó fb csoportokba. Ott tulajokkal találkozol, kereshetsz, rakhatsz ki posztot, mire gondoltál. És válaszolnak, mert ők tényleg eladni akarnak. Jövőre akarom eladni a sajátom, de tuti nem szerződök ingatlanossal. A tulaj mindig többet tud az ingatlanról.
2020. ápr. 27. 17:45
 13/14 anonim válasza:
100%
Amiota telefon, de legfokepp internet letezik total felesleges az ingatlanos szakma.
2020. ápr. 27. 17:46
 14/14 anonim ***** válasza:
Én is alig tudtam egyet is elérni... Már egy éve megvettem a kecót,de azóta se keresett a többi 😂😂😂 hiába hívod fel se veszik, meg " majd visszahívnak" ha nincs kép én nem is foglalkoznék vele sztem az a minimim ha hirdeti. Eladót sose fogod látni csak adáavételin, direkt nem mert ugye nehogy lejjebb alkud és kevesebb jutalékot kapj. Én így jártam, mert én is egyeztetni akartam.
2020. ápr. 28. 06:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!