Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mi a véleményetek arrol a...

Mi a véleményetek arrol a helyzetről, hogy egy ingatlanost kihivok, hogy eladja lakásomat amit 50 milliora tartok, erre lefikázza közli hogy ez csak 30 milliot ér s elmegy.   Én pedig 2 honappal késöbb belátva, hogy az 50 M sok, eladom 40 M- ért?  

Figyelt kérdés
(30 millioért még azon a héten elkelt volna. Amit nem értek, hogy annyiért nélkule is eladtam volna egyetlen hirdetést feladva. Akkor meg minek van ő? Nem azért hogy jo áron eladjam ugy hogy ő vesződik az érdeklődőkkel?)
2020. ápr. 25. 08:17
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
én még olyant is hallottam ingatlanostol, hogy be kéne tiltani azt hogy a közremuködésuk nélkul adhassunk el házakat mi közemberek, mert igy alig van ugyfeluk, mindenki nélkuluk adja el.:)))
2020. ápr. 25. 09:39
 12/30 anonim ***** válasza:
83%
Még szép, hogy nélkülük is el lehet adni! Semmi mást nem csinálnak, mint a magánemberek, hirdetnek és várják, hogy jöjjön érdeklődő. Csak amíg a tulajdonost érdekli, hogy minél hamarabb és minél jobb áron tudja eladni a tulajdonát, addig az ingatlanos csak a sápot akarja lehúzni! Lestünk mi is csak néhány ingatlanos hozzáállásán! Én biztos, hogy soha nem fogok ingatlanoshoz fordulni!
2020. ápr. 25. 09:44
 13/30 anonim ***** válasza:
66%

55%-os: "Kérdező, kösz az infót, tehát 20%-os árcsökkenés (alku) van már most..."

Tényleg ennyire buta vagy?

Itt maximum EGY lakásról van szó, nem az ingatlanpiacról!

Emellett ha a kérdezö eleve túláron akarta volna eladni, akkor az nem árcsökkenés, hanem normál ár!

2020. ápr. 25. 09:50
 14/30 anonim ***** válasza:
9%
Na mi van, munkaugyes troll helyett ingatlanos trollunk lett?
2020. ápr. 25. 09:57
 15/30 A kérdező kommentje:
Na ez utobbinál még az 55%-os is értelmesebb.
2020. ápr. 25. 10:03
 16/30 anonim ***** válasza:
85%
Utálom az ingatlanosokat mert sosem érnek rá megmutatni egy ingatlant, ha meg épp ráér akkor semmit nem tud az ingatlanról
2020. ápr. 25. 10:08
 17/30 anonim ***** válasza:
86%

"be kéne tiltani azt hogy a közremuködésuk nélkul adhassunk el házakat"

Az ingatlanos üzletágat kéne betiltani...

2020. ápr. 25. 10:09
 18/30 A kérdező kommentje:
Nekem egyből a jutott az eszembe amikor Rákosi betiltotta a lakások adásvételét... Na ott végul őt tiltották be:)))
2020. ápr. 25. 10:22
 19/30 anonim ***** válasza:
63%

13: Kösz ingatlanos, kár a strapáért. Szorul a hurok. Találkozunk a májusi MNB-s lakáspiaci jelentés után.

Kérdező, bocs az off-ért, ha jó az ingatlan, teljesen felesleges az ingatlanos, meghirdeted, figyelembe véve az aktuális kínálatot.

2020. ápr. 25. 10:28
 20/30 anonim ***** válasza:
55%-os: NEKED igen komoly bajod van, még véletlen sem vagyok ingatlanos, csak tudok gondolkodni. Persze, ha neked ennyire egycsatornás az agyad, akkor csak ilyen ostobaságot lehet várni töled.
2020. ápr. 25. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!