Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hogyan lehet azt jogilag...

Hogyan lehet azt jogilag megoldani, hogy egy eladott használt ingatlanra (családi házra) ne legyen a szokásos 5 év garancia?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 25. 07:43
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:
nem csak egy kérdésem van az összeset meg nem fogja elmondani ingyen. nem akkora balek az ugyvéd, mint hiszed
2020. ápr. 30. 20:47
 32/34 anonim ***** válasza:

31: Te ki vagy, nem látom, hogy mit kérdeznél tőle?

Kölönben ez csak fantázia, én viszont tapasztalatból beszélek.

A topic kérdése az adásvétel része, nem fognak érte külön számlázni, cakklipakli az adásvételért kérnek csak.

A tájékozódás pedig jogos egy 100-500 E Ft-os szolgáltatás előtt.

Ügyvédi tanácsból pedig egy félóra Bp. belvárosában sem kerül többe 15 000-nél a legnagyobb sztárügyvédi irodában sem, nem tudom, mért kell úgy félni tőle, mint a tűztől - pláne egy többtízmilliós ügylettel kapcsolatban.

Hármat telefonálna a kérdező, többet tudna meg 10 perc alatt, mint itt egy év alatt.

2020. ápr. 30. 21:49
 33/34 A kérdező kommentje:
Én meg azt mondom, előbb legyen meg a vevő, aztán ráérünk akkor az aktuális egyezség részleteiről kérdezni az ügyvédet, mintsem hogy ezerféle variációt telefonálgatásokkal végigkérdezgetni, miközben híre hamva sincs a vevőnek. Mert ha pl. olyan árat ajánl, amiért jogos a garancia igénye, akkor az egész kérdés okafogyottá válik.
2020. ápr. 30. 21:54
 34/34 anonim válasza:
32 kivagyok, de tőled
2020. ápr. 30. 22:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!