Hogy adjam el a lakásom ezek után?
Bp-i 27 m2-es lakásom van (ezt örököltem), szeretném inkább Pest megyei családi házra cserélni.
De a vírushelyzet miatt mindenki menekülne a lakásokból és inkább házat vennének.
28/F
"Hogy adjam el a lakásom ezek után?"
Alkalmazkodj a kereslethez.
Ajánld fel cserelehetőséggel!
Én pl. szívesen elcserélném a Budapesttől 35 km-re levő házamat pesti lakásra, de a 27 m2 nekünk nagyon kicsi.
De egy egyedülálló idősebbnek akit a családja közelükben akar tudni, annak tökéletes lenne.
Én is ugyanebben a cipőben járok (33 nm), ha fél évvel később jött volna a vírus, akkor lehet pont beleszaladtam volna. Már voltak kinézett házak.
Hirdesd meg, úgy, hogy elsősorban cserélnéd. Soha nem tudhatod mikor szaladsz bele olyanba, akinek nincs pénze megfinanszírozni az eladást/vételt, de cserélne szívesen.
Ne haragudj, de aki 30 milliót adott 27 m2-ért, az nem normális, akármelyik kerületben is van.
Elmebetegek mindig voltak és lesznek, de szükség is van rájuk, mert rajtuk gazdagszanak az okosok.
27 m2 nem lakás, hanem jószerivel egy szoba.
De ha valakinek van erre igénye és 30 milliója, hát rajta!
A Kérdező biztos nem fogja elhajtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!