Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy adjam el a lakásom?

Hogy adjam el a lakásom?

Figyelt kérdés
2016. aug. 27. 21:37
 1/9 anonim ***** válasza:
48%
Keress egy vevőt, aztán egy ügyvédet, aki megírja a szerződést. A végén örülj a pénznek.
2016. aug. 27. 21:43
 2/9 A kérdező kommentje:
Hogyan találhatnék vevőt??? Hrdetésre csak ingatlanosok hívnak
2016. aug. 27. 21:44
 3/9 anonim ***** válasza:
64%

Emeld ki a hirdetésben, hogy ingatlanosokkal egész biztos nem kötsz szerződést. Ezt az egy mondatot írd csupa nagy betűvel.

Olyanok, mint a piócák, le sem lehet őket rázni.

Ne várj azonnal eredményt, és ha hív valaki, köszönés után egyből kérdezd meg,hogy "Ön ingatlanos?"

A kérdésedből ítélve nem vagy egy határozott ember, mégis azt javaslom, hogy egyszerűen ilyenkor tedd le a telefont. Ezek nem értenek a szóból, és a te időd is drága, ne hallgasd végig mindegyiknek a 10 perces meggyőzési beszédét, hogy miért éri ez meg neked.

Majd elmondják, hogy ők egy hiánypótló, különleges, megfizethetetlen munkát végeznek, és mégis alig kérnek érte valamit.

A vevők telefonjait te is tudod fogadni, a házat te is meg tudod mutatni, ügyvédet te is tudsz keresni, netre te is fel tudod tenni a hirdetést.

Semmi sem indokolja, hogy százezreket fizess ki egy ilyen tevékenységre.

Ha a vevőnek kérdése lenne az ingatlanról, ami nincs benne a hirdetésben, arra úgyis csak te tudd a választ. Ha ingatlanostól kérdezne a nézelődő, akkor az ingatlanos téged hívna fel, akkor meg már nem mindegy, ha egyenesen te mondod meg a választ az érdeklődőnek?

2016. aug. 27. 21:49
 4/9 A kérdező kommentje:
Pedig épp azon gondolkoztam megbízom valamelyiket annyira erősködnek hogy el tudják adni meg hasonlókat eladtak .fene sem érti. Jó lakás. Alku van benne ha kapnek egy elgogadható ajanlatot eladnám de senki ill 2 ember nézte meg azok is a házból sztem inkabb kivancsisagbol
2016. aug. 27. 22:00
 5/9 anonim ***** válasza:
54%
Az ingatlanosok kamuérdeklődőket küldenek, akik jól lealkudják az árat. Aki le akarja alkudni, azt küldd el azzal a szöveggel, hogy már kaptál jobb ajánlatot. Adj fel online hirdetést képekkel, és ne hallgass el semmit a lakás állapotáról, szóval legyél korrekt, és előbb-utóbb elkel úgy, ahogy te szeretnéd.
2016. aug. 27. 22:36
 6/9 A kérdező kommentje:
De vajon mennyi idő alatt? Hetek óta hirdetem már
2016. aug. 27. 22:38
 7/9 anonim ***** válasza:
55%
Hol van a lakás, mekkora és mennyiért adod?
2016. aug. 27. 23:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Két hétig nekem is csak ingatlanosok próbálkoztak. A DH 11szer. A 9.nek mondtam, hogy ha eljön érte a tiuzedik kap egy csokit. Végül a második ember aki megnézte megvette, alku nélkül.
2016. aug. 27. 23:49
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha nő az ingatlanos, kérdezd meg tőle, mekkora a mellbősége és milyen pózban szereti! :-)

Ezek belevaló fehérnépek ám!

Tapasztalatból mondom.

2016. aug. 28. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!