Huszonéveseknek honnan a . A . Ból van huszonmilliói lakásra? Plusz két-két milla autóra?
múltkor le lettem pontozva, mert megcáfoltam az asztalos úr kamujait.
Mai kommentje, egy másik kérdésnél, itt már érdekes, hogy hirtelen 10 évett idősödött :D
"
Ha a házam, műhelyem, nyaralóm össz értékét nézem, akkor összejön a 65milla.
Asztalos vagyok, főleg fával foglalkozom, de azért átlagosan 3-5bútorlap főleg panel konyha be becsúszik havonta.
3 éve vagyok vállalkozó, tavaly már 17milliót kerestem összesen (profit).
De 10 ev alatt amíg beosztott voltam, 2012-től ott is megvolt a havi 300+ ami a kisebb nagyobb fusikból csurrant cseppent.
A műhelyem és a házam örökség részét képezték, persze nem mai formájukban, pusztán 2 testvéremet kellett kivásárolnom.
33/f
"
54: Nemtom, csináltattál-e konyhát úgy, hogy megvetted magadnak a levágott, élfóliázott bútorlapot, előlapot, munkalapot, hátlapot, csaptelepet, mosogatótálcát, síneket, fiókoldallapokat, szerelvényeket, fogantyúkat, és elszállíttattad az asztalosműhelybe? Egy 800 E Ft-os konyhabútorból ezek kb. 650 000 Ft-ot tesznek ki, a maradék a munkadíj.
Tehát ha van 800 E bevétele egy konyhából, az 150 000 munkadíj, abból jön le az adó és a műhely költségei (villany, bérleti díj, fűtés, közös költség, szerszámok, stb), nem a 800-ból.
Amennyiben 800 000 a munkadíj, akkor az egy 3-4 milliós konyha, és az csak a bútor. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!