Huszonéveseknek honnan a . A . Ból van huszonmilliói lakásra? Plusz két-két milla autóra?
Én pl 26/f asztalos vagyok, 8 ev gyakorlattal, 3 eve vállalkozo vagyok, rendszeresen kapok megjegyzéseket a koromra még megrendelőktől is, de mivel szépek a munkaim, precíz vagyok, pontos, és betartom az elvállalt határidőimet, így aztan be vagyok táblázva munkával konkrétan jövő márciusig jelenleg... (na jó vannak rések ahová még esetleg befutó kisebb munkákat be be tudok szuszakolni...)
Egy átlagos mai panel konyha Pest megye
3-400ezer anyagár, 3-400ezer munkadíj, főleg konyhákat kell csinálnom, havonta 4-5elkészül... sajnos elég egy kaptafára kéri mindig mindenki az aktuális divat szerint... pedig a kihívásokat is szeretem...
Tavaly összesen 17milliót kerestem... (legalábbis ez szerepel az adóbevallásomban :))
ahhoz, hogy havi 4 lakás bejöjjön, oda komoly ismerettségi kör kell, ami kötve hiszem, hogy egy 26 éves gyereknek, aki 3 éve vállalkozó, lenne.
+ időben is eléggé kérdéses/hihetetlen, hogy futószalagon jönnek ezek a munkák, amit egymás után tud csinálni.
28: akkor ezekszerint itt magyarországon jól élnek az emberek, panellakók 800ezres, 3 elemes konyhabútort csináltatnak, az asztalos nyugdíjas bácsi havi 1 millát keres tisztán, nem is értem mit sír akkor mindenki.
Kérdező, megvan a válasz, honnan van pénz húszmilliós lakásokra: asztalosnak kell menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!