Sosem lesz így saját lakásom?
Van 5.5 millio Ft megtakarításom amihez évente 1.5 millio Ft-ot tudok hozzátenni.
Az ingatlanárak annyira elszálltak hogy Vidéken megyeszékhelyen 20 millió Ftól indul egy 30m2 lyuk is. A megyében lévö élhetöbb városokban 15 milló a 30m2-es panel.
A semmi közepén levö falvakban ugyan lehet kapni 5-7 millioért házat de azok annyit is érnek,nincs munka,nincs semmi lehetöség,sok a kisebbség, a bejárás utazás kB mintha albérletet fizetne ember.
Hiába teszek el évente ha az árnövekedés sosem fog megállni. Nincs jövöm.
15: Látszik, hogy fogalmad sincs a mai ingatlanhelyzetről. 36 millió ma aprópénz, azért már az agglomerációban is csak 1,5 szobásat kapsz, nemhogy újépítésű családi házat. Már ha persze találsz, mert ott jellemzően nem ilyenek építenek.
És a 8 évvel ezelőtti horrorról meg annyit, hogy akkor 25-26 millióért nagypolgári lakást vehettél jó környéken, ami ma 80-90-et ér. És bérelni is annyiért lehetett egy ilyet, amennyit ma egy szobáért elkérnek.
Én elmondom,ha érdekel,hogyan lett 30 éves korom elött saját hitelmentes ingatlanom egy megyei jogú városban.
De ezt senkinek nem ajánlom.
"Eladtam" a fiatalságomat.
Az elmúlt közel 10 évben érettségi után külföldön dolgoztam, különböző helyeken.Mosogatói állással kezdtem majd voltam,szállodában takarító is.
De a legtöbb időt London mellett töltöttem közel hat évet egy hűtőházban melózva,gyakran éjszakai műszakot vállalva.
Jól fizetett tény,sokat félre tudtam tenni szállást is biztosítottak,munkásszállón,egy szobában öten voltunk összepréselve emeletes ágyakon."Fantasztikus"( írónő) mikor abban a kis szobában a kan ês fing szag keveredik egymással,és mikor minden este a fölötted fekvő bolgár fiú maszturbál.
Azért maradtam,mert lebegett elöttem egy cêl,hogy saját lakást vegyek,allig költöttem valamire.Nem buliztam nem jártam el inni csajozni semmi.
Most hogy itthon vagyok a ebben a "hatalmas nagy " saját hitelmentes 36m2 panel garzonban.Inkább azt kívánom bár maradtam volna otthon,laktam volna a szüleimmel eljárhattom volna bulizni inni csajozni,elmenni egyetemre vagy valami.
29 múltam nemrég,de úgy nézek ki mint egy 40-45 középkorú ember,szinte teljesen megkopaszodtam,tiszta ránc vagyok.
Érettségi elött jó súlyban voltam 90-92 kg körül most pedig vagyok 65-67 kg.
( Hála az éjszai műszaknak) kőkemény fizikai munka.
A legtöbb ember,ha vissza gondol a 18-29 éves kora közötti időszakra biztos hogy élete legszebb időszaka,nekem életem legrosszabb időszaka annyit dolgoztam önszántából mint egy rabszolga (azért hogy legyen egy saját lakásom)
most pedig azt kívánom hogy bár ne tettem volna.
Szóval nem sajnállak,szinte inkább irigyellek.
Bocsánat elírtam
( Irónia) azt akartam írni oda.
16,5 millióért hirdette, a tulaj a lakást fél éve,de mivel "kénzpénzes" vásárló voltam így megegyeztünk 15,5 millióba ami igazából ebben a városban egy nagyon jó árnak mondható.( Rá is ment az összes megtakarításom)
Igazsághoz annyi még hozzá tartozik,hogy esedékes lenne egy teljes felújítás,mert nagyon lepukkant állapotban van a lakás,3 milliót biztos elvinne a felújítás vagy többet,de arra már nincs pénzem.
Bocsánat csak jó volt ezt így kiírni magamból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!