Ingatlanosok miért részesítik a hiteles vevőket előnyben?
20: Ja, a mienkre úgy, hogy megmondták.
Megmondta XY közvetítő, hogy nem továbbítja és kész.
Nem mondta meg az okát.
20: Meg olyan is volt, hogy hónapokig nem volt hajlandó megjelenni a közvetítő, hogy akadályozza azt, hogy mi vegyük meg.
És amikor megjelent, bunkó stílusban szidalmazni kezdett minket az eladó előtt.
Mindezeket a furcsaságokat és traumákat nem tudtuk hova tenni, amíg meg nem tudtuk, hogy az a baj, hogy készpénzesek vagyunk és azonnal fizetünk. Írásba adtuk az ajánlatban dátumokkal megadva, hogy akár 1 hét alatt mehet a 3 részlet, az Eladón múlik, milyen ritmusban teljesíti a feltételeket.
Eszünkbe nem jutott, hogy ez hátrány.
Amint magánszemélyekre redukáltuk a lakásnézést, 2 héten belül volt lakásunk.
"Ingatlanközvetítéshez pedig ingatlanközvetítő Okj kell, azzal nem intézhetsz hitelt."
Te BIZTOS nem vagy ingatlanközvetítő, ennyi hülyeséget leírni egy hozzászólásban még direktben sem lehetett volna. Kiemeltem az ide kapcsolódó hülyeséget, az ingatlanközvetítő keresi fel a banki hitelügyintézőt, aki a végén ad neki kp-t.
engem pont egy kps vevő szivatott meg. 45% önerővel vettem volna. megvolt a pozitiv hitelbírálat, csak egy papírra vártunk, és amint megkaptam volna kb 2 hét után utalt volna a bank.
Aztán jött egy állítólagos kps vevő és eladták neki a házat, úgy hogy én rendeztem el az ingatlan papírjait.
Csak valamiért az ingatlanos egyszerűen nem volt hajlandó szerződni... gondolom valaki belehelyezett egy viszonylag vastag borítékot a zsebébe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!