Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ti mennyire szívesen költöznét...

Ti mennyire szívesen költöznétek temető mellé?

Figyelt kérdés
Kinéztünk egy házat, ami szinte tényleg minden igényünknek megfelel.. Csak mikor elmentünk megnézni akkor szembesültem vele, hogy temető mellett van közvetlenül. Nem szellemek és hasonlók miatt, hanem olyan nyomasztó, konkrétan kinézel a hálószoba(vagy az emeleten bármelyik szoba) ablakán és végignézel egy temetést... Ezen kívül mindennek megfelel a ház amit mi szerettünk volna.
2019. dec. 8. 20:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
90%

Én ott laktam sokáig, a szülői ház ott volt az utca másik oldalán. Semmi különös vagy érdekes nincs benne.

Sőt sokall nyugodtabb környék, mint ahol most lakik a sógorom. Ott járnak el az ablaka alatt egy bizonyos nép fiai lányai. Na azt nem szeretném ahogy azok hangoskodnak , kiabálnak, veszekednek.

2019. dec. 9. 07:54
 12/15 anonim ***** válasza:
90%
Én laktam már temető mellett... Utolsó ház a faluban, kertünk mellett egyik oldalt szántóföld, kertünk másik oldalán pár fa és mögötte a temető. Szerettem, mert csöndes volt, sokszor a szántón közvetlenül a házunk mellett voltak őzikék, nyulak stb, előttünk már csak pár mezőgazdasági gép ment el naponta, autók nem igazán, és az a ház volt a legolcsóbb, akkor arra volt pénzem csak. Szomszéd sem volt, éjjel is vághattam fát, ha úgy értem haza.
2019. dec. 9. 20:51
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén szólva nekem még tetszene is. Halottak napja környékén gyönyörű a mécsesek miatt, de amúgy sem néz ki rosszul egy temető, vagy legalábbis mindenképp érdekesebb, mintha egy másik házra nézne az ablak. Plusz ahogy említették, a temetők jobbára zöldterületek.

Ha minden szempontból klappol a ház, akkor emiatt kár lenne veszni hagyni.

2019. dec. 14. 22:57
 14/15 anonim válasza:
75%
Már lassan a temetőbe is.
2019. dec. 25. 16:21
 15/15 anonim ***** válasza:
58%
Én igen, mert tafofil vagyok. :)
2020. jan. 15. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!