Ti mennyire szívesen költöznétek temető mellé?
Figyelt kérdés
Kinéztünk egy házat, ami szinte tényleg minden igényünknek megfelel.. Csak mikor elmentünk megnézni akkor szembesültem vele, hogy temető mellett van közvetlenül. Nem szellemek és hasonlók miatt, hanem olyan nyomasztó, konkrétan kinézel a hálószoba(vagy az emeleten bármelyik szoba) ablakán és végignézel egy temetést... Ezen kívül mindennek megfelel a ház amit mi szerettünk volna.2019. dec. 8. 20:35
1/15 anonim válasza:
Ültessetek sövényt vagy húzzatok fel kerítést!
2/15 anonim válasza:
Különben az is fura, hogy a temető körül nincs ilyen.
Budapesten mindenhol van kőfal és erdő is a temetkezési helyek körül, és szépen parkosítva vannak, én is szeretek bejárni sétálni, nagyon nyugis..
3/15 A kérdező kommentje:
Van kerítés és sövény, de domboldalon áll az épület, magasabban van mint a temető, az emeletről minden látszik.
2019. dec. 8. 20:41
5/15 anonim válasza:
Biztos hogy nem költöznék oda. Soha.
6/15 anonim válasza:
Akkor magasabb fákat kell ültetni. Vannak 20 méter magas fák is.
7/15 b1812567 válasza:
Temető melletti háznak van előnye is. A legtöbb temető zöld terület, de legalábbis nem szokás lebetonozni az egészet.
Másrészt, meglehetősen csendes szomszédság, általában csak pár nap van jövés-menés évente, olyankor némi díszkivilágítást is kap.
Hátránya, ha felszámolják és építenek oda valami kevésbé kellemes dolgot, pl. üzemet vagy lakóparkot.
Megjegyzem, esélyes, hogy bármely ház helyén valamikor az elmúlt pár ezer év során temetkezési hely volt. Szóval ettől idegenkedni szerintem felesleges.
8/15 anonim válasza:
ne nézd ez a megoldás, de miért nyomasztó egy temetés jelenleg mindenkire ez vár
9/15 mindentudó99 válasza:
40 éve lakom temető mellett. Igaz ide már nem temetnek 60 éve legalább. Rendben tartjàk. Halottak napjakor égnem a mécsesek. Abszolút nem zavaró kit érdekel.
10/15 anonim válasza:
A telek végénél van a temető. Engem nem zavar, igaz a ház és a temető között van vagy 400 méter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!