Hová költöznétek inkább, Balatonfüredre vagy Zamárdiba esetleg Siófokra?
Esetleg max. Füred.
De ha Pestre gyakrabban fel kell jönni autóval, akkor a déli part jobb. Fürödni a déli part jobb. A kilátás a déli partról szebb. De se Siófok, se Zamárdi.
Nekem pl. Szárszó szimpatikus.
Állandó tartózkodásra, mindennapi életre, Siófok.
Háromszor akkora város mint Füred, dupla annyi állandó lakossal. Füred szebb, de itt mély a Balaton vize, így gyerekeknek, úszni nem tudóknak kevésbé szimpatikus, ha valakinek a balatoni hangulatba a pancsolás is beletartozik.
Köszönöm szépen a válaszokat
Az utolsó válasszal teljesen egyetértek, Siófok semmiképpen nem putri, ezt most találtam róla
Akinek Siófok putri, az biztos valami nagyon exkluzív helyen lakik!(...vagy nem):)
mindegyik helynek meg vannak az előnyei hátrányai..
Én siofokot ismerem jobban, mert itt lakom. ha szereted a nyári nyüzsgėst,- itt az van bōven.. Partjai közt van sok szabadstrand, es van fizetős is.
Nekem az orvosi es kórházi ellátással sincs semmi bajom.
Ha orvosi ellatas kell, akkor megyeszekhely, de leginkabb székesfehervár, szerintem jelenleg ott a legjobb az ellátás.
Amúgy Balaton füred, van élet, van ejszakai elet is szezonban, megsem olyan zsúfolt mint siófok en csendes nyugis de megis szorakoztató helynek eltem meg, bár hétvégente nem voktam ott, 1 even át ott dekkoltam munkásszallón hétköznap. De én nagyon szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!