Hová költöznétek inkább, Balatonfüredre vagy Zamárdiba esetleg Siófokra?
Figyelt kérdés
A szempont: Balaton melletti hangulat, jobb közérzet, jobb part, esetleg orvosi ellátás2019. nov. 2. 17:29
31/35 anonim válasza:
Én nem tudom, hogy miért terelitek el a kérdést Somogy megye összes települése irányába?
A KÉRDÉS: Füred, Zamárdi, Siófok!!!
Siófokot már leírtam, szerintem Füreden és Zamárdiban sem halnak éhen az emberek, de bele fogok mélyedni.
Mellesleg Füred és Zamárdi (ott van nyaralónk) ingatlan szempontjából olyan drága hely, hogy akinek megélhetési gondjai lennének, nyilván eladná és a megyében hármat, de Budapesten is tudna legalább egy kielégítőt venni.
Úgyhogy ne bonyolódjunk országos ügyekbe, lehet erre a 3 opcióra koncentrálni!
32/35 anonim válasza:
Mindjárt kitaláljátok itt nekem, hogy csupa csóró él Zamárdin vagy füreden...
33/35 anonim válasza:
Persze, nyugdíjasként simán el tudnám képzelni, hogy egy kevésbé felkapott balatoni településen élem le a hátralévő éveim, de mivel nincs jól menő vállalkozásom, hiányszakmám és nem is örököltem drága ingatlant, ezért nem sok esélyem lenne ott a boldogulásra. Siófok, Füred Keszthely nem szippanthatja fel az egész régió lakosságát munkalehetőségben. A "kisember" ott is napról-napra él, ahogy az ország kevésbé szerencsés részein, ismerek nem egy ilyent, a rokonságom egy része is onnan való és nem volt éppen kánaán...
35/35 anonim válasza:
Füred. Most újítanak épületeket. Nagyon szép lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!