Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a fajta házról?

Figyelt kérdés

És ennek variánsairól?

[link]

[link]

Ennek a tetőteres verziója érdekelne, amire példa itt:

[link]

Azon kívül hogy nagy, hodály, nem fűthető ki, elavult...?

Valóban félemeletes? Lépcsőház résznek milyen kialakításai vannak? Ti, akik ilyenben laktok / laktatok esetleg, tudnátok esetleg alaprajzot küldeni?

Köszönöm!

2019. okt. 11. 11:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Nem laktam ilyenben, de jártam már.

Förtelmes az elosztása (bár ez egyéni megítélés), szerkezeti (közép főfalas) kialakításából eredően nehéz (költséges) átalakítani.

De miért lenne félelmetes?

2019. okt. 11. 12:00
 2/16 anonim ***** válasza:
Pontosan, elavult, nem fűthető ki, alig tudtuk eladni.
2019. okt. 11. 12:06
 3/16 A kérdező kommentje:
#1 Mit takar a rossz elosztás?
2019. okt. 11. 12:13
 4/16 A kérdező kommentje:
Valahogy nagyon unalmasnak tartom azt a berögződést hogy csak a kádárkocka a jó és élhető... nagyon beidegződött az emberekbe... Az biztos tuti jó megoldás mikor fürdő wc egyben van és ráadásul a konyhából nyílik...
2019. okt. 11. 12:16
 5/16 anonim ***** válasza:

Mint írtam ez egyéni "probléma"!

Szerintem nem felel meg a mai élet elvárásainak.

Nem (nehezen) alakíthatók ki nagyobb életterek (nappali-konyha).

2019. okt. 11. 12:19
 6/16 anonim ***** válasza:

"Valahogy nagyon unalmasnak tartom azt a berögződést hogy csak a kádárkocka a jó és élhető."

Ez hogy jön ide?

2019. okt. 11. 12:20
 7/16 anonim ***** válasza:
29%

Ja persze, mert csak ez meg a Kádár-kocka létezik...

Rühellem ezt a szánalmas hozzáállást, mikor valakinek nem tetszik a kérdező véleménye, egyből támadni, sarkítani, személyeskedni kezd az illető.

Egyébként nagyszüleimnek hatalmas családi háza volt hasonló elrendezéssel és lol, a konyha-ebédlőből is volt ajtó a fürdőbe :D

2019. okt. 11. 12:52
 8/16 A kérdező kommentje:

#5 a mai élet elvárásai: amerikai konyhás nappalis előszoba meg két hálófülke jobb esetben külön fürdővel - wc-vel, mindez 3 rétegű ablakokkal, és 10 centi műanyaggal elválasztva a külvilágtól, papír közfalakkal, jobb esetben téglából építve, nem könnyűszerkezetesként. Nekem túl sterilek az újonnan felhúzott házak. De a kádárkockákat sem szívlelem... Erre amit linkeltem se mondom hogy csúcs egy ház, csak érdekelne pl. az alaprajza, elrendezése, mi alakítható ki és hogyan benne.

90-es években épültek még értelmes kisméretű jól elrendezett házak, azok is tetszenek, de abból se a téglalap alapú, nyeregtetős egyenházak.

2019. okt. 11. 13:01
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

"mikor valakinek nem tetszik a kérdező véleménye, egyből támadni, sarkítani, személyeskedni kezd az illető."

Bocsi! Én nem támadtam T.Kérdezőt! AZ hogy nem egyezik a véleményünk az külön dolog. Attól még megvitathatunk dolgokat és akár még tanulhatunk is a másiktól.

2019. okt. 11. 13:20
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

# 8 T.Kérdező!

Nem feltétlen!

Egy lakás/ház belső kialakítása igazodjon a benne lakók igényeihez. Ugye ez változó, hogy milyen a család "habitusa", milyen korúak, mekkora a család, gyerekek száma, ki hogyan dolgozik, esetleg otthonról vagy mindenki "eljár" dolgozni, esetleg több műszak (hivatásból adódóan).

Ezt neked kell tudni/kitapasztalni, hogy mi az igényed/lehetőséged.

Ezt más nem tudja helyetted megmondani.

2019. okt. 11. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!