Ti tudtok olyan házról a környéketeken, amit legalább 5-6 éve hirdetnek sikertelenül?
Ha igen, mi az oka?
Előrebocsátom, nem a mi házunk eladó 6 éve, de tudok ilyenről és érdekelne hogy máshol is van-e ilyen, vagy itt ragadnak csak be?
Én tudok, igen.
Mi az oka? Hogy egy lerobbant, összedőlőfélben lévő putriról van szó, de a tulaj nem hajlandó 10 millánál kevesebbért odaadni az ingatlanlufi miatt.
Ő baja lesz, ha majd egy szép napon összedől.
Bp-en -külső kerületben- családi házas környéken szép gondozott díszkertes, medencés komoly házak, gondozott utcákban.
Hallom a szomszédoktól, hogy jó néhányan eladnák, mert öregségükre már sok nekik a 150-200 m2-es ház és a nagy kert rendben tartása.
Viszont -mint mondják- annyiért biztosan nem fogják elkótyavetyélni amennyiből csak a panelt tudnának venni meg maradna egy kis apró.
Igen, kb. 6 éve hirdetik, hogy mennyiért, azt nem tudom.
Nincs lerobbanva, fel van újítva, de:
- aránytalanul nagy, a tipikus 80-as években épült többszintes ház
- főútvonal mellett van, télen-nyáron állandó forgalom + nyáron dugó is van
#6, ez a Ponzi-séma lényege: adjuk el a szart jó drágájé' a balekoknak. Külön örvendetes, hogy ezt a Ponzi-sémát az állam is támogatja. Nincs lebukás, nincs kockázat, csak a vevőmmel bsztam ki.
Egy szép napon majd összedől a piramis a saját súlya alatt, és lesz majd egy rakás semmit nem érő ingatlan, egy rakás tönkrement ember, és bónuszként 1 millió munkanélküli, amikor bedől az építőipar.
Nincs ezen mit csodálkozni: már Ady is megmondta, hogy nekünk Mohács kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!