Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Szerintetek hogyan lehet a...

Szerintetek hogyan lehet a hangyákat kiirtani a lakásból? Sajnos már egy pár dologgal próbálkoztunk de sikertelenül. Köszi.

Figyelt kérdés
2010. márc. 1. 16:26
 1/7 anonim ***** válasza:
van egy olyan irtószer, ami nem megöli a hangyákat, hanem a szaporodásukat gátolja. ha lerakod a fészkük közelébe(falra lehet felragasztani kis tasakban), akkor nekiállnak elhordani, más kajára nem is mennek. egy idő után kipusztul a teljes fészek, mert nem jönnek rá, hogy az mérgező, ezért megeszik és végül már nem lesz új hangya. nekünk bevált, pedig sokat küzdöttünk velük. sztem mindenhol kapható, én is egy kis élelmiszerboltban vettem.
2010. márc. 1. 16:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem tudod megmondani hogy mi a neve?Köszi.
2010. márc. 1. 16:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha azokról az apró, vörös színű hangyákról van szó, az a fáraóhangya, ami épületekben él. A gazdaboltban úgy kérd, hogy ezekre akarod. A dolgozók beviszik a csalit a fészekbe és elpusztul a királynő. Figyeld meg, merre tűnnek el. Mi olyan képtelen helyeken találtunk, hogy még. Pl. videokazettában volt egy fészek, egy kaktuszcserépben is.
2010. márc. 1. 16:59
 4/7 A kérdező kommentje:
Jaj nem vörösek!Csak kicsik és gyorsak nagyon!A szobában,a spájzban.Mindenhol ott vannak és már nagyon unom.
2010. márc. 1. 17:07
 5/7 anonim ***** válasza:
sajnos nem tudom mi a neve, de minden nagyobb áruházban láttam már
2010. márc. 1. 17:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Mortein hangya írtó spryt használtam.Nekem a konyhában és a speizben voltak.A szekrény elött befújtam vele a járólapot, egy óra múlva felmostam és azóta hangyát csak az utcán láttam
2010. márc. 2. 06:18
 7/7 anonim válasza:

Legolcsóbb féktisztitó szpré azonnal öl. kb 5-800 Ft között kapható 500 ml. pár másodperc és döglés van. nyom nélkül elpárolog felületekről.(autós boltokbankapható) (irritatív maró anyag pont ezért olyan hatásos, ellenben a bolti erre a célra használandó szpréktől, ami semmire nem jó. legalább ennyibe kerül. A Csótány "mindent túl él", de ezt a szert nem. Ha nem hiszed próbáld ki.)

A házi csótányoknál bevált. Amit a lakásokba fujnak attól a lakótelepeken körbejárós irtósok azok a szereik semmire sem jók, felesleges pénzkidobás rájuk, attól a géles és a másik permerezős szertől nem írtódik ki.

2010. márc. 10. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!