Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Csak szerintem vicces?

Csak szerintem vicces?

Figyelt kérdés

Komolyan, már nem mérgelődni, csak nevetni tudok azokon az eladókon, illetve (főleg) ingatlanosokon, akik azt hiszik az általuk kitalált áron ripsz-ropsz elkel egy ház, aztán szó szerint évekre beragad az ingatlanuk, egytől-egyig egy-egy településen, és váltig állítják hogy az övék a legjobb ház a környéken, és ezért megéri, meg hát ugye csak három gyerekes családokból áll Magyarország :)

Már csak fogtam a fejem (facepalm) mikor megláttam, hogy a három éve hirdetett ingatlant 14 millióról a tulaj fogta és felvitte 19 millióra...

Mi ez ha nem nevetséges már? Tudom, nem igazán konkrét kérdés a fenti, de azért érdekelnének vélemények. Csak én vagyok ilyen látásmóddal?

2019. szept. 2. 10:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
70%

Igen, most vannak ezek a csodaváró hitelek, sokan azt hiszik, most elkel még az utolsó rogyadozó vályogputri is tarnarekettyén, víz, wc, stb nélkül 10 millióért.

Csak a bankok sem hülyék, erősen értékbecsülnek, mondjuk már nem tudom mi alapján, amikor hasraütés alapon változnak az ingatlanárak.

Mondjuk az ingatlanosok épp ezért látják reálisan az árakat, ők inkább agyonjomják őket, minél hamarabb a jutalékukhoz jussanak.

Aztán nem lehetetlenek a fals hirdetések is, az árak szabályozására....

Jópár "nem aktuális" hirdetésbe futok bele, aztán nem veszik le már vagy 2 éve.

2019. szept. 2. 10:47
 2/18 anonim ***** válasza:
95%
Az ingatlanos eladni akar, nem èvekig mutogatni egy putrit. Van sok kamu hirdetès.
2019. szept. 2. 11:01
 3/18 anonim ***** válasza:
39%

"csak nevetni tudok azokon az eladókon"

Nevetsz, de kínodban!

Az ingatlanvételhez pénz kell, nem a siránkozás.

Hiába írod ki minden nap, hogy a csúnya eladók nem adják oda neked féláron az ingatlanjaikat,

mint látod továbbra is csak felfelé mennek az árak.

Majd írd ki holnap is.

2019. szept. 2. 13:05
 4/18 A kérdező kommentje:

Lenne rávaló, csak épp nem éri meg azt a pénzt egyik se amennyit ITT kérnek érte.

Te fizetnél egy szakadt Trabantért 500 ezret, mikor annyiból már 10 éves modernebb autót is vehetsz? Na ugye, itt a Trabant a túlárazott ingatlan. És nincs modern autó a kínálatban.

2019. szept. 2. 13:34
 5/18 anonim ***** válasza:
70%
Amíg a tulajdonosnak elfér az udvarán a trabant és nincs rászorulva a pénzre addig nem érdeke levinni az árat. Az hogy neked nem éri meg az a trabant az egy dolog, vegyél mást. De nem kötelezhető, hogy ő 300ért adja mert neked annyi van és arra sem kötelezhető, hogy 2 trabantot adjon 500ért, mert szerinted (neked) úgy a jó.
2019. szept. 2. 13:41
 6/18 A kérdező kommentje:
Nem csak nekem sok annyiért a "trabant"... nagyon sokaknak sok. Szerinted miért nem adják el? És nem csak nálunk!!! Nem siránkozok itt, csak érdekelne, tőlünk 100km-re lévő településeken, másik megyében sem kelnek el az ingatlanok. Akkor mégis mi a francért nem, ha nem azért mert a környék adottságaihoz képest drágák? Vagy szerintetek ez így van rendjén és jól? Lehet Ti, akiknek már megvan a fészkük, könnyen beszéltek, de aki most akarna kezdeni az nem tud.
2019. szept. 2. 13:46
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Rinyálsz, de ez így van jól!

Magyarázd el miért adná olcsóbban?

Egy okot mondj!

2019. szept. 2. 13:48
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Neki nem sürgős.

Csak neked.

2019. szept. 2. 15:39
 9/18 A kérdező kommentje:

Mindegy hagyjuk. Minden happy, mindenki korrekt csak én (és még pár ezren) vagyunk a töketlenek, értem én.

Ezek a mai fiatalok, igaz? Csak siránkoznak, nem hogy gyerekprojekten dolgoznának éjt-nappalá téve... nem hogy elmennének bármi kulimelósnak 14 órában, hogy legyen több fizu.

Szörnyű tényleg. Meg hogy miért nem adósítják el magukat? Bezzeg az én időmben... mondják a tulajok.

2019. szept. 2. 16:24
 10/18 anonim ***** válasza:
77%

Ez most már tényleg csak hiszti!

Egy kiszabott okot mondj!

2019. szept. 2. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!