Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Vicces sztorik költözéssel...

Vicces sztorik költözéssel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Nemsokára költözünk és háziasszony leszek, és emiatt kicsit izgulok, hogy hogyan tudok majd helyt állni a saját háztartásban. (Ugye jönnek majd a vendégek a saját és párom családjából is, mindenki kíváncsi lesz, mi hogy alakult stb...)

Persze már költözés előtt is vannak olyanok, amiket megbántam, pl. a kérésemre csak festett falú wc-t (nem akartam sablonos, körbecsempézettet) már legalább 5x kellett kifesteni, mert ahogy ott dolgoztunk, mindig valami történt a fallal (nem gusztustalan dolgok :D csak pl. koszos ruhával nekidőltünk, levertük véletlenül a falat, ráborult a víz/tea/kóla stb.)

Írnátok a saját költözésetekkel, együtt élésetekkel, rokonlátogatásokkal kapcsolatban vicces történeteket vagy Murphy-törvényeket, hogy kicsit kevésbé izguljak? :D :D

2017. nov. 16. 10:10
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
nem teljesen ide vág a sztori, de ez nagyon bennem maradt :-D 14 éves voltam, mikor elköltöztünk pesről, de továbbra is pestre jártam suliba. vasárnap költöztünk el. a lakáskulcsom még nálam volt, még nem adtuk át a kecót. szóval, hétfőn bementem suliba, aztán hazaindultam.... az üres lakásba érve többentem rá, hogy basszus, igen csak rossz helyen járok :-D. mentségemre, hogy isszonyatosan el voltam gondolkodva, rutinszerűen mentem. én jót röhögtem magamon :-).
2017. nov. 16. 11:10
 2/9 anonim ***** válasza:
84%

Hasonló velem is történt mint az első válaszolóval :D

Én mondjuk nem jutottam el hazáig, félúton rájöttem, hogy elköltöztünk :D

Nálunk az volt nagyon vicces, hogy egyszer egy olyan házba költöztünk ami előttünk edzőteremként üzemelt.

Békésen üldögéltünk a nappaliban, apám alsógatyában, mikor egyszer csak bejött egy csapat hölgy az ajtón. Jöttek edzeni :D Nem szóltak nekik, hogy tegnapról mára magán lakás lett belőle :D Ez egy kisvárosi családi ház volt, amit arra vettek ki bérbe előttünk, hogy konditermet üzemeltessenek benne.

Olyan is volt, amikor építkeztek a szüleim és beköltöztünk, hogy valamit összekutyultak a villanyszerelők és össze vissza égtek a lámpák a házban, nem minden azt kapcsolta amit kellett volna.

Amikor anyukám az új-építésű házban össze akart rakni

egy bútort átfúrta a vadi új padlólapot.

Az együtt élés az vicces/bosszantó dolog eleinte.

Én nemrégiben költöztem össze a párommal, és eleinte halálba idegesítettük egymást olyan dolgokkal ami a másiknak természetes volt, de nekünk pl nem.

Példa: nőként nálunk abszolút enyém a konyha, berendeztem a magam számára kényelmesen, pl konyhai sótartó amiből kanalazom az ételbe a sót, mindenbe kiskanál, cukorba lisztbe stb. Egyszer arra mentem haza a munkából, hogy a párom mindent megszüntetett, mert minek oda só, ott a sószóró, meg minek mindenbe kiskanál nem használjuk annyit :D Ő persze, hogy nem de én főzök én használom :D

Épp így a fürdőszobai kis szemetes. Én nem tudom ők hogyan éltek otthon, bár kis kuka nem volt náluk, de el pakolta a fürdőszobai kis kukámat is, mert az minek. Szerintem nőként nem szorul magyarázatra egy kis szemetes a wc mellett.

A vendégekkel akkor eshet vicces sztori, ha váratlanul állítanak be, illetve pl reggel elmentél dolgozni, és közben megbeszéled a barátnőddel, hogy jöjjön át. A lakás pedig úgy van otthon, ahogy hagytad. Bugyi a szoba közepén mert reggel pont fél órás késéssel igyekeztél öltözködni stb :D

2017. nov. 16. 11:23
 3/9 A kérdező kommentje:

1. jó hogy nem az új lakókra nyitottál rá, mint ahogy a 2. válaszolónál :D :D :D

Nálunk tegnap rakták össze a konyhabútort, apu vágta a lapot a másik szekrény tetején, persze hogy belevágott :D De csak egy élfólia bánta szerencsére :D

2017. nov. 16. 11:36
 4/9 anonim ***** válasza:
54%

Mikor vettük a házat, az előző tulaj elvitte a wc-t, merthogy ő azt 40 év alatt megszokta, mi meg fiatalok vagyunk, biztos újat akarunk úgy is... kellemetlen ha ez a beköltözés napján tudatosul benned :D

Másik nem az én költözésem, ismeretlen ember költözött, kocsival jöttem haza, tetőcsomagtartóról leesett egy doboz, kiszáltam bevágtam a kocsiba, követtem, de hiába villogtam, hiába dudáltam, nem állt meg, sőt gyorsított... én meguntam hazamentem, kinyitottam a dobozt, 64db barbibaba, sok pony, polly packetek, barbiruhák...

Pont azon keseregtem, hogy nincs pénzem karácsonyra venni a kislányomnak semmit, így aztán ezt akkor égi ajándéknak tekintettem és nem raktam ki facebookra...

Haver aki kicsit ért hozzá, őszerinte legalább 1millió ft az értéke...

2017. nov. 16. 11:41
 5/9 anonim ***** válasza:
40%
Hülyén fogalmaztam, szóval kocsival jöttem haza, és az előttemlévő autóról esett le a doboz.
2017. nov. 16. 11:47
 6/9 anonim ***** válasza:
81%
Amúgy ezt pasiként mondom, ha a párod állva pisil, akkor az ha elsőre nem is látszik, de fröcsög... a simán festett fal pedig mindig fel fogja szívni... először semmi nem fog látszódni, de 1-2hónap múlva majd feltűnik a szag... eleinte csak neked, mert a pasik orra igénytelenebb az ilyenekre, aztán foltok is elkezdenek kirajzolódni és az egész elég igénytelen lesz... hidd el, wc-be nem hülyeségből kell a csempe, az könnyen tisztítható.
2017. nov. 16. 12:11
 7/9 A kérdező kommentje:

A barbis autósüldözés nagyon jó :D

A csempés meg majd kiderül, de remélem bírni fogja egy darabig :D

2017. nov. 19. 08:56
 8/9 anonim válasza:
0%
Na elköltöztetek?:)
2018. jan. 14. 13:07
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen sikerült, bár a leg"viccesebb" az, hogy az egész családban az én autóm a legkisebb, mégis azzal hoztam el az összes cuccomat :D
2018. jan. 21. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!