Csak szerintem viccesek és érdekesek az ajtók?
Figyelt kérdés
Olyan érdeked, furcsa, s vicces egyben, ahogy lezár egy teret, illetve ahogy ki- és bezárják őket. Ahogy bezárják, teljes lesz a mértani test, nem lesz rajta nyílás.2019. aug. 5. 22:09
1/4 anonim válasza:
Nekem a kapucsengők ilyen viccesek.
2/4 anonim válasza:
A western-filmekben a kocsmai csapóajtók csak úgy lengedeznek, mint az akasztott lótolvajok a fán.
Hát, tényleg vicces.
(vagy mégsem?)
3/4 anonim válasza:
Lehet hogy létezik egy ilyen fétis szerű dolog i nem szexuális vonzalmat kelt egy bizonyos dolog irányában hanem viccesnek találjuk azt. Nekem az út szélén heverő kutyaszar ilyen. Annyira vicces hogy csak úgy ott van, pedig csak egy szar😂 Úgy tűnik nálad a nyílászárók váltanak ki hasonlót
4/4 anonim válasza:
"Ahogy bezárják...nem lesz rajta nyílás"
Pont mint a wc deszkán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!