Szerintetek érdekesek azok az emberek, akik megosztják közösségi oldalakon, hogy mit esznek, meg épp mit csinálnak?
Szerintem az ilyenek súlyos önértékelési problémákkal küzdenek, és/vagy nincsenek mély emberi kapcsolataik.
Az a furcsa, hogy az ilyen viselkedés egyaránt jellemző tizenéves fiatalokra, meg többgyerekes, középkorú anyákra is, tehát nem lehet azt mondani, hogy csak bizonyos emberek csinálják ezt.
Az én ismeretségi körömben rengeteg olyan is van, aki idézetes képeket oszt meg napjában húszasával... Ha tetszik valaki, akkor azért. Ha elhagyott, akkor azért. Ha le se sz@rja a fejem, akkor azért. Mindig van valami ok. De akkor nem egy idézet van kirakva, neeem. Kapásból tíz! És ha egyet véletlenül lájkol valaki, akkor ennek örömére nosza, még ötven!
Ilyenkor szoktam tiltani.
A Facebook az emberi elme pöcegödre. Szerintem a pszichológia lassan külön szakterületet építhet köré, mert rengeteg dologról árulkodik mindaz, amit az emberek megosztanak magukról.
Instán szeretem az ilyeneket nézni, jó sok reggeli ötletet találtam ott.
Meg van amikor csak tök gusztán néz ki, vagy jók a színek... Nem kell az ilyenen ideggörcsöt kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!