Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, előnynek vagy hátránynak tartjátok, ha egy férfi nem egy nagy közösségi lény?
Sosem voltam egy ilyen nagy közösségi figura. A szüleim gyerekkoromban lepasszoltak a 11 napos cserkésztáborba, amit gyűlöltem, nomád körülmények,szar kaja, (saját hozott kajádat elveszik, telefont elveszik)kényelmetlen tábor, az egész abból állt,hogy felépítettük,aztán lebontottuk a tábort, hülye indulókat énekeltünk,nevetséges zászló felvonásokon kellett vigyázzban állni, éjjel őrködni kellett(pedig nem történt semmi),és idétlen egyenruhát kellett viselni. Majdnem egy fél hónapot elvett, miközben a balatonparti nyaralónkban is lehettem volna. Na mindegy,szval ezek az erőltetett cserkésztáborok elég mély nyomot hagytak bennem, hogy teljesen megundorodjak mindenfajta közösségtől, ez olyanoknak való, akik imádnak másoknak parancsolgatni(ezek a vezetők)meg olyanoknak akik ragyogó szemekkel imádnak utasításokat végrehajtani és élvezik ha ezért dicséretet kapnak. Mivel egyik sem vagyok, így számomra ez kiábrándító volt, a szüleim pedig kényszerítettek, hogy elmenjek 12-15 évesen nem nagyon volt más választásom.
Ez nem azt jelenti, hogy antiszoc lennék, vagy ne lennének barátaim. Van egy rakás barátom, bár mindegyiket máshonnan ismerem, külön-külön, de így nem vagyok a tagja egy ilyen közösségnek vagy társaságnak sem.
Elony. Parommal kozosen tudnank hanyni az ilyen nagy kozossegi, taboros, szeressuk egymast es hujjongjunk a tuz mellett mint a buta jenkik osszeroffeneseket.
Mi kb mindenkit utalunk, csak egymast nem, meg a legjobb baratainkat :D
Előny. Nekünk a vőlegényemmel a kettesben töltött idő a legértékesebb idő (1-2 barát fér még bele).
L/24
Utolsó tévedsz! A szüleim engem is elég szoros pórázon fogtak, az ilyen nomád táborokba azért kényszerítettek el, mert azt gondolták, hogy ez majd megnevel.
Nekem is a szabadság a legfontosabb. Az ilyen táborokban viszont úgy éreztem magam, mintha börtönben lennék, vagy minimum egy szovjet munkatáborban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!