Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hol tudnám eladni? Van 5000-75...

Hol tudnám eladni? Van 5000-7500 db gazdasági könyvem egy volt iskolától a részletek nem érdekesek. Számvitel, adózás, marketing stb témában.

Figyelt kérdés

Antikváriumoknak elküldtem nem tudom egyenlőre milyen választ fogok kapni. Nem tudom még hova lehetne elküldeni vagy mit kellene felkeresni?

Előre is köszönöm a válaszaitokat!

2019. jún. 18. 15:52
 1/9 anonim válasza:
73%
Papír hulladék gyűjtőt.
2019. jún. 18. 15:54
 2/9 anonim ***** válasza:
Jófogás
2019. jún. 18. 15:55
 3/9 A kérdező kommentje:
Ember ezeknek viszonylag nagy értéke van valószínűleg kiakarom dobni:D főleg Pesten.
2019. jún. 18. 15:55
 4/9 Mihago ***** válasza:
66%
Egyetértek. Papírhulladék. Ilyen elképesztő mennyiséget még a legnépszerűbb bulvárregényekből sem lehet eladni. Talán az általános iskolai alapkönyvek mennek ekkora példányszámban.
2019. jún. 18. 15:56
 5/9 A kérdező kommentje:
Múltkor édesapámnak sikerült eladni 1000 darabot de az a cég többet már nem szeretne vásárolni.Ismerőse által történt az eladás.
2019. jún. 18. 15:59
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Az adózási és könyvelési szabályok folyamatos változása, fejlődése miatt azok a könyvek pár év alatt elavulnak - 0 forintot érnek. Remélem pénzt nem adtál értük.
2019. jún. 18. 16:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Attól függ mikoriak. Ha 2017 utáni akkor lehet értéke, de régi példányok max ajtótámasztónak jók vagy tüzelni.
2019. jún. 18. 17:21
 8/9 anonim ***** válasza:

Pedig antikváriumokon kívül másnak nem fogod tudni.

Ők is valószínűleg válogatnak közülük attól függően, hogy mennyi idősek.

Ha a munkatárs ért a témához egy kicsit is, akkor tudni fogja, hogy a gazdaságon belül sem mindegy, hogy milyen területről szól a könyv.

Adózás például már a pár éves is értéktelen, kivéve ha olyan rövid könyv ami csak a rendszer alapjait írja le, mert az nem nagyon változik.

Ha egyben mégis megveszik, akkor viszont nagyon-nagyon nyomott áron.

Mivel a részleteket nem akarod elárulni, csak ilyen rejtélyesnek szánt megjegyzést tettél rá, ezért nem tudom, hogy az iskola miért adta el vagy át neked.

De ha azért mert már nekik sincs szükségük rá, elavultak, akkor szinte esélytelen, hogy bármire is jók legyenek.

Ugyanis egy iskola a könyvtárában még az évekkel ezelőttieket is megtartja. Nagyon réginek kell ahhoz lennie, hogy selejtezze.

2019. jún. 19. 15:39
 9/9 A kérdező kommentje:
Apámé volt az iskola csak belső probléma miatt megszűnt.
2019. jún. 20. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!