Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Clickbank után adózás?

Clickbank után adózás?

Figyelt kérdés
Szeretnék elkezdeni Clickbank-en keresztül pénzt keresni. Ehhez egyéni vállalkozóvá kell válnom? Kell intézni papírokat? Hogyan kell adóznom?

2012. nov. 16. 21:33
 1/3 anonim ***** válasza:
21%
Nem kell adóznod, mert nem lesz bevételed
2012. nov. 17. 00:30
 2/3 anonim válasza:

Jellemző ez a szemlélet a magyarokra. Kb azért tart ez az ország ott ahol. Persze ez bonyolultabb annál, de nem kötelező a szarba lehuzni minden es mindenkit csak azért mert másnak van egy elképzelése.

A kérdésre válaszolva: énis hasonló témában kerestem, de nem igazán tudom eldonteni h hova is kell adózni. Szerintem egyéni vállalkozó semmiképp se legyél, az a legdragabb. A vállalkozói formakrol tudok pár infót, az internetes adózásról kevesebbet. Ha van infód, szólj légyszi.

2015. febr. 14. 17:14
 3/3 anonim válasza:

Nem kell papírokat intézni sem az adó miatt aggódni.

Mindent elintéznek helyetted.

2015. máj. 24. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!