Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Jo lehet a salakblokk?

Jo lehet a salakblokk?

Figyelt kérdés

Kineztunk egy hazat magunknak megvetelre.

Salakblokkbol epitettek.

Szep allapotban van, egy deka repedes nincs rajta.

Csont szaraz falak es alatta csont szaraz pince.

Kivul es belul esztetikailag kituno allapotban van a haz.

Esetleg valaki tudna tapasztalatokat ezzel az epitoanyaggal?

2019. aug. 11. 16:05
 1/4 anonim ***** válasza:
47 éve egy ilyenben lakok, nyugodtan vállald be.
2019. aug. 11. 16:14
 2/4 anonim ***** válasza:
2019. aug. 11. 16:31
 3/4 mindentudó99 ***** válasza:
Ezek a 60-as 70 es években èpültek. Szüleimé pont ilyen semmi baja. Padlásra szigetelés lett terítve az ablakok kb 5 éve kicserélve. Teljesen korrekt ház. Semmi baja. Könnyen kifűthető ezzel a kis szigeteléssel és ablakcserével. Nyáron tartós 35 fokban meleg mint nagyjából minden ház. De erre meg ott a klíma.
2019. aug. 11. 17:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Én csak annyit vettem észre, hogy ha műanyag ablakos egy szilikát ház, akkor könnyen penészedik. Eddig ami házat láttam és penészes volt, az mind salakbetonból épült. Téglában (B30, porotherm) még nem tapasztaltam. A másik, hogy falba fúrni mélyebben és tiplivel kell, egy szög csak úgy nem áll meg benne, forgácsolódik szét az anyag. Egyedüli előnye a jó hőátbocsátási tényezője (alacsony), tehát ha le van pluszba szigetelve akkor tényleg korszerűvé válik. De természetesen a szellőztetésre ügyelni kell ezerrel.
2019. aug. 12. 06:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!