Turmixgépet lehet mosogatógépbe tenni?
#9 ahhoz képest, hogy semmilyen hatása nincsen, elég jól oldja a vízkövet, a lerakódott szennyeződéseket, az ecet pedig fertőtlenít.
Érdekelt pedig anno a kémia, de takarítani nem könyvből tanultam meg. Lehet, jobban jártam.
Már miért ne lehetne beletenni?
Amióta csak van gépem, beleteszem.
Egy-egy befőzés után a franc fog kézi mosogatással kínlódni, főleg hogy nehezebben hozzáférhető dolgok is vannak benne.
Kézzel meg nem fogok 60-70 fokos vízzel mosogatni, nem vagyok hülye.
Összekaristolódni... WTF? Mitől, Hogyan?
Van gépe annak, aki ilyet ír?
Tesz is bele vmit, vagy csak nézegeti?
Ez egy műanyag kancsó gyakorlatilag!!!
Az üvegpohár vagy a műanyag pohár összekaristolódik???
"Az üvegpohár vagy a műanyag pohár összekaristolódik???"
IGEN, idövel karcos lesz.
Karcos üvegpohár? :D
35 éve nem láttam még karcos üvegpoharat.
Azért nem írok 85-öt, mert 35 éves vagyok.
Még a konkrét súrolástól sem lett soha semmim karcos, nem hogy gépben. :D
nézd meg ugyanezeket az üveg dolgokat ugyanúgy pár év kézzel mosogatás után.
semmivel sem lesznek szebbek.
ilyenek ezek a tárgyak, az idővel és a használattal megkopnak.
A húgom meg én 10 éve egyszerre kaptunk a nagymamámtól uyganolyan pohárkészletet. Én kézzel mosom, a húgon géppel.
Az enyém ugyanolyan szép, mint volt, az övé meg teljesen összekarcolódott idöközben.
Talán kevésbé vigyáz rá, néha azért elmossa kézzel is, esetleg a fém dörzsivel, vagy a kézi szivacs dörzsis részével. Vagy gyerekei vannak, akik mellett nyilván minden jobban kopik.
Vannak több éves üvegtálaim, bizony látszik rajtuk a használat, pedig akkor még nem volt gépem.
Ne állítsuk már azt, hogy a gép mindent összekarcol, kézi mosogatásnál meg minden olyan, mint újkorában, még 10-20 év után is. Vagyis állítsa nyugodtan, aki akarja, de attól még nem lesz igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!