Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Milyen a jó háziasszony?

Milyen a jó háziasszony?

Figyelt kérdés
2010. júl. 3. 18:47
 1/6 anonim ***** válasza:
73%
70 dologhoz ért. az egyik a főzés, a másik meg a 69.
2010. júl. 3. 19:00
 2/6 anonim válasza:
100%
Látjátok, igaza van az elsőnek!!! Hát a százalékaránya is 69 lett! :) Egyébként a jó háziasszony remekül süt/főz és sokfélét is tud, ismer egy csomó házipraktikát... Nekem legalábbis...
2010. júl. 3. 19:31
 3/6 anonim válasza:
100%

Szerintem részben a nevében is benne van.

Rendet tart, akár átláthatóságról, akár tisztaságról van szó. Szinte minden ami a házhoz tartozik, viseli a keze nyomát.

Jól, és jókor(!) főz, változatosan, akár vendégnek, akár a férje hasának való fogásokkal.

Mindemellett a férje számára asszony, a gyermekeinek anya. Ő az "érzelmi családfő".

2010. júl. 3. 19:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenkinek más.

Ha otthon van, akkor lássa át az otthonuk működését, vezesse azt, gondoskodjon az otthon melegéről. A főzés más téma. Azt vagy tud, vagy nem tud valaki, de attól még lehet jó háziasszony, vendégváró és feleség.

Ha viszont dolgozik is, akkor ezek már nem állnak meg.

2010. júl. 4. 07:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti! Itt mit jelent a jókor(!)?

Hozzászólva a kérdéshez,sokan csak a főzéssel párosítják e fogalmat,viszont a takarítás, rendfenntartás is hozzátartozik (sajnos) ehhez a pozícióhoz.

2011. márc. 2. 17:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Ja és az első válaszoló vicce nagyon tetszik!:) Bár elég lenne ennyi!:) Persze ha már ez meg van,akkor az már félsiker,ha nem több!:)
2011. márc. 2. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!