Házimunkára egy transzi befogható? Pasim azt mondja, minden női munkát nekem kell megcsinálnom. Normális dolog ez?
Figyelt kérdés
2019. márc. 13. 08:16
1/11 anonim válasza:
Hogy jön a házimunkához a szexuális beállítottság???
2/11 anonim válasza:
Transzi alatt mit értesz? Transzszexuális vagy transzvesztita? Egyébként pedig férfi, nő, transzi, gender-semleges, bárki végezhet házimunkát.
3/11 anonim válasza:
Kisszívem!
Vedd fel a magassarkúdat, és mutasd meg a pasidnak, hogy az ágyon kívül is miccsoda nőő vagy.
Kedvcsinálónak tedd be hozzá az alábbi Queen számot:
4/11 jani273 válasza:
Miert kene mar neked csinalni minden noi munkat?? Vegyel fel transzikat es csinaltasd meg veluk.
5/11 anonim válasza:
#2: Szerintem transzformer-re gondolt. :)
6/11 anonim válasza:
Én sem értem, miért kéne mindennemű takarítást a nőnek csinálnia. Főleg, ha a pasi is koszol, a pasi is használja a wc-t. Nálunk a nagyját én végzem, de a gépeket ő vette és bele is tud pakolni. (mosógép, mosogatógép) Ágyazni sem túl nagy tudomány... A kérdés másik felét nem értem.
7/11 anonim válasza:
Egyre betegebb ez a világ... :(
Remélem a föld mielőbb ledobja a hátáról a férgeket.
8/11 anonim válasza:
08:02
"A kérdés másik felét nem értem"
Nem érted te az első felét sem!
(Milyen nőről beszélsz itt??!)
9/11 anonim válasza:
És ha egy férfi egyedül él, aki ki fogja a házimunkát elvégezni?
Vagy, ha két férfi él együtt?
10/11 anonim válasza:
páronkénti megállapodás kérdése, nincs külső társadalmilag elfogadott irány. Annyi, hogy ha a pasid eltart, ő dolgozik, mig te nem, akkor praktikusan te, mint jobban ráérő személy jó, ha megcsinálod a háztartást. De ha mindketten dolgoztok, akkor meg el kéne osztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!