Normális dolog ennyit mosni? Hogy jön össze Ennyi mosnivaló?
Házunkban akik egy család, apa havonta 1x vn otthon pár napra. Asszony egy 10 eves gyerekkel. Reggeltől estig megy a mosógép: Arra kelek fel 6-kor, arra alszom el. Nem zavar, mert a morgás inkább elaltat.
Mi is 1x veszünk fel egy ruhát, minden nap tiszta alsónemű természetesen, stb... Ez nem beteges? Vagy csak én gondolom annak?
Lehet, hogy másnak is mos. Nem csak saját maguknak.
Mert 2-3 emberre nem jön össze annyi mosás, hogy minden nap többször is mosson.
Köszi a válaszokat! Sztem nekik is 7 kg-os a mosógép kapacitása, mert egyet már tönkre tettek.
Másra tutira nem mosnak, nem azok a barátkozós fajták :) és nem hiszem, h "keverednének" bárki szennyesével.
Szerintem meggondolatlan is lehet, meg simán kinézem, h egy-egy ruhával elindítja, most, h mondjátok :)
Szerintem rengeteg.
Mi 4-en lakunk az albérletben, mindannyiunknak van munkás ruhája meg utcai amit ugye külön kell mosni, meg alkalmanként ágynemű stb. Így is hetente 5-6 mosás megy csak, napi 1-2 órát.
Tavaly vettem új mosógépet. A pamut mosás program alapból 3 órás. Ha teszek rá előmosást, vagy intenzívet, esetleg öblítőstopot, akkor akár 4-4,5 órát is képes mosni. És az csak egy 6 kg-os adag. Napi 2 nem is olyan sok, és máris "egész nap ment".
Függöny, ágynemű, gyerekholmik, törölközők... Azért lehet mosni, ha az ember tisztaságmániás, és minden ruhát 1x vesz fel, függönyt hetente mos, ágyneműt heti 2x... stb.
Szóval lehet csak a program hosszú, nem a mosás sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!