A ruháim száradás közben mindig bebüdösödnek, savanyú szaguk lesz. Mit tehetnék ellene?
A dràgàbbik megoldàs a szàritogép.
Egyszer kell megvenned,de a ruhàk egy oràn belül szàrazak,télen -nyàron.
Az olcsobbik megoldàs....???????
Lehet hogy a mosopor se passzol az öblitövel?
Nàlam pl ez volt a gond.
Probàld meg màs öblitövel,vagy màs mosoporral.
Esetleg vegyél egy ^flegorit,(szàrnyas ruhaszàrito)
És mosàs utàn arra helyezd a ruhàkat,kinnt a szabad levegön néhàny oràra.
Vagy a mosogépen ha van olyan programod,akkor külön mosàs utàn belehet àllitani még egy centrifugàzàsra,akkor nem lesz olyan nagyon nedves.
Vagy még van a vasaloba kaphato illatositott viz,azzal vasalj àt mindent,akkor nem lesz büdös.
Köszi!
csak az a gond, hogy nem tudom kipakolni sehova...:( csak bent lehet teregetni. Második válaszoló, Te milyen mosóport használsz milyen öblítővel?
Szia!
Próbáld ki Kataboltja termékeit! www.kataboltja.shp.hu
nekem bevált! környezet-pénztárca- és ruhakímélő...
persze ha nincs hova terigetni, akkor a szárítógép tényleg jó. nekem is jól jöne a téli időszakra, nem párásítanám túl a szobát...
radiátor van?
lehet, hogy műszálas a ruha, rossz minőség - már jártam így... ki kellett dobnom...
Màsodik vagyok.
Én Arielt hasznàlok,lenorral,a lenor bàrmelyik illata bevält:)
De a coccolino is nagyon jo.
Amugy miért lettem lepontozva,hisz utànam mindenki azt irta,amit én,csak àtfogalmazva.....
Gyanítom, hogy nem a mosóporral, vagy az öblítővel van a gond. Vagy sokáig áll összegyűjtve a ruha és még mosás előtt összebüdösödik, vagy nem mos jól a mosógéped. Ha mosás után közvetlen a ruhák tiszta illatúak, de nem elég szárazak esetleg, ahogy előttem írták centrifugázd ki őket mégegyszer!
De ami a legvalószínűbb szerintem, hogy olyan magas a páratartalom, hogy a ruha nem tud száradni. Ahogy Te is írtad, van,hogy 4 nap, mire megszárad, az normális, hogy ennyi idő alatt befülled. A magas páratartalomnak legfőbb okai a szellőzetlenség, a kis légtér, a túl sok nedvesség forrás, pl, főzés, száradó ruha, stb.
Próbáld meg radiátor közelébe, ablaknál, ahol a nap besüt, a lakás több pontjában, jóidőben nyitott ablaknál, a konyhától és fürdőtől lehetőleg távol szárítani. Esetleg szerezz be páramentesítő készüléket, nem horror az ára, multikban kapható!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!