Egy kolcsonkert cuccot leontottem kaveval! Mit tehetnek, mert cifra dologrol van szo?
Figyelt kérdés
Kolcsonkertem egy villamos hatmelegitot (tudjatok olyan mint egy pokroc,csak tele van villanyszalakkal) es persze leontottem kaveval. A baj,ugyanis h akitol kolcsonkertem kulon sorozatosan felhivta a figyelmemet arra h nehogy viz keruljon ra,mert akkor elromlik. hogy szedjem ki belole h ne maradjon folt,es minel szarazabb valamivel h rontani se rontsam el? Kerlek segitsetek! Koszi szepen. (es kerlek ne azzal kezdjetek h ugyetlen vagyok,ezzel en is tisztaban vagyok :) )2010. nov. 25. 19:01
1/4 anonim válasza:
Hát vagy veszel egy újat neki, vagy odaállsz elé és nagy bocsánat kérések közepette elmondod neki, hogy milyen béna voltál:(
2/4 anonim válasza:
Próbáld meg beszórni szódabikarbónával, és azzal dörzsöld meg, hátha kiszedi.
3/4 anonim válasza:
én még mindig a Vanishban bíznék, befújnám, hagynám állni, és szivaccsal egy idő után dörzsölném, vizet pedig nem használnék. egy próbát megér, rosszabb nem lesz a helyzet.
4/4 anonim válasza:
És nem lett zárlatos...? Én inkább vennék egy újat és bocsánatot kérnék, tökéletesen jóvátenni nem tudod, csak teljesen tönkretenni esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!