Ti be szoktatok ágyazni napközben?
én csak leterítem egy pléddel,(vagy paplan?)és kész.
Még ágyneműtartóm sincs, de ha lenne, sem pakolgatnám az ágyneműt.
Már egy éve nem, annyit dolgozom.
Hétvégén azért beágyazok.
"Miért, ha beágyazol, attól kinyiffan a baci?"
Ha nem ágyazol be, akkor éri őket napfény, az pedig már nem olyan jó nekik.
Ágyneműtartónk nincs, hálószobánk van.
Nem ágyazok be, csak elrendezem szépen a paplant, párnát.
Nem szoktam beágyazni, a hálószobámba csak én + Sanyi a pók fent a falon + barátnőm jön be, Sanyi miatt nem ágyazok be, ha meg esetleg valamelyik ismerősöm bejön, ő sem botránkozik meg, hogy nincs beágyazva.
Régen, amikor panelban laktunk, az más volt, ott a szüleim a nappaliban aludtak, szóval természetes volt, hogy napközben be kell ágyazni, mert minden "élet" ott folyt, és ha jött vendég, az is nyilván bement oda.
Nekem ágyneműm is csak 1 éve van (lepedőt nem használok, csak bajnak van, felgyűrődik azonnal s a pléd kellemesebb), ágyam most sincs. Én csak felkelek és kész. Már ha itt alszom a szobámban, mert kánikulában ez a nappaliban történik s ott be szoktam ágyazni, mert úgy szép. De a szobámban csak a képernyőt nézem.
Laktam olyan házban is már, ahol felkelés után szépen felvetettük az ágyat magasra :) Aztán belefeküdt a macska...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!