Csak én vagyok háklis, vagy tényleg nincs rendben, ha vászoncipőt mosógépben mosnak ki?
Az albérlőm csinálja ezt. Egyszer csak azt vettem észre, hogy nagyon furcsa hangokat ad a mosógép. Szegényben ott keringett egy pár vászoncipő, meg két póló. Nem szóltam még neki, de szerintem ez nem egészen a mosógép rendeltetésszerű használata. Nem is lehetséges kiegyensúlyozni centrifugáláshoz a dobot ennyire kevés, és aránytalanul eloszló súllyal, és a dobnak sem jó, hogy ide-oda verődik benne valami kemény, és koptatja.
Vagy nincs igazam, és tök rendben van, hogy cipőt mos benne?
"Valaki írja itt, hogy törölközőkkel együtt mossa?! A retkes cipőt??!! Anyám borogass!"
Olvass, értelmezz! Melós törölközőkkel, jóember! A végeredmény tiszta, illatos törölközők ÉS cipők. Meglepő, mi?
"A végeredmény tiszta, illatos törölközők ÉS cipők. Meglepő, mi?"
Az-az. Tiszta. Meg illatos. Gondolom a cipő miatt 40-50 °C-ra állított vízben rettentően kitisztulhattak. Pancsikáltak egyet a bacilusok a langyos vízben, aztán vígan szaporodtak tovább. Még a kutyámat se törölném meg egy cipővel együtt mosott ronggyal. Meglepő mi?
"Az-az. Tiszta. Meg illatos. Gondolom a cipő miatt 40-50 °C-ra állított vízben rettentően kitisztulhattak. Pancsikáltak egyet a bacilusok a langyos vízben, aztán vígan szaporodtak tovább. Még a kutyámat se törölném meg egy cipővel együtt mosott ronggyal. Meglepő mi?"
Te egy rettentően korlátozott (agyilag) és korlátolt ember lehetsz, sajnállak. Olyanról mondasz véleményt, amiről halvány lila fingod sincs.
Áruld már el, mitől lenne egy cipőben több "bacilus", mint egy farmernadrágban, vagy egy alsógatyában? Gondolom azokat is eldobod minden használat után, úgy sem lehet őket rendesen kimosni. Egyébként pedig 60 vagy 90 fokon szoktam őket mosni.
Sebaj, élj csak tovább a magad kis zárkózott világában, én itt befejeztem a további hülyeségeid olvasását.
Ja, szegény kutyádat meg szívből sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!