Csak én vagyok háklis, vagy tényleg nincs rendben, ha vászoncipőt mosógépben mosnak ki?
Az albérlőm csinálja ezt. Egyszer csak azt vettem észre, hogy nagyon furcsa hangokat ad a mosógép. Szegényben ott keringett egy pár vászoncipő, meg két póló. Nem szóltam még neki, de szerintem ez nem egészen a mosógép rendeltetésszerű használata. Nem is lehetséges kiegyensúlyozni centrifugáláshoz a dobot ennyire kevés, és aránytalanul eloszló súllyal, és a dobnak sem jó, hogy ide-oda verődik benne valami kemény, és koptatja.
Vagy nincs igazam, és tök rendben van, hogy cipőt mos benne?
Kérdező: nem ördögtől való a tisztaság:D Ellenben a koszosság és igénytelenség az igen:D
Isten a rendet és tisztaságot szereti:)
Ne idegeskedj ilyenen. Én még a téli bundás. bőrbakancsot is bele rakom a mosógépbe! Semmi nem mossa olyan tisztára .
De várj , mert a sportcipőt mosógépben való mosás után , berakom a száritó gépbe.
Nem azért van?
Ezért lusta vagyok ?
Valaki árulja már el, hogy miért pontoztatok le!
# 4/
A kérdésben nem sportcipő van írva, annak tapasztalatból tudom, hogy nem árt, de a vászoncipők általában nem túl strapabírók.
"Sok lusta, tohonya ember berakja a gépbe a cipőt, ahelyett, hogy kézzel pár perc alatt egy lavór vízben kitisztítaná."
Ugye te az alsógatyákat is kézzel mosod, ahhoz még egy egész valór víz sem kell, elég a fele....
Miért lustaság használni egy tisztítógépet tisztításra???
Kérdező: nekem a kabátot sem mindig tudja kiegyensúlyozni az elöltöltős, akkor leáll, nem centriz. Szóval nem teszi tönkre magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!