Mit tennél, ha nagyon kevés pénzed lenne, de baromi jó élelmiszer akciók vannak?
Figyelt kérdés
Pl fél áron tudnál megvenni jó pár dolgot, amit ugye nagyon megérné, de akkor nem maradna pénz másra.. vagy azt a pár dolgot ennénk felváltva.
Vagy ha nem is kajáról van szó még rosszabb, pl mosószer féláron, fogkrém féláron-de hármasával csomagolva. Igaz megéri, sokáig elég, de a havi költségből meg így nem jövünk ki.
Te hogy okoskodnál?
2010. jún. 17. 15:27
11/12 anonim válasza:
bocs, de ilyen akciok altalaban nem az olcso termekekböl szoktak lenni. szoval en ha annyira penzszükeben allok, akkor nem arielt veszek hanem csak mondjuk tomi kristalyt... (ez itt a reklam helye) attol h valami olcsobb nem feltetlenül rossz is (kivetelt kepeznek bizonyos tesco termekek) meg hat ezt is ki kell tapasztalni h miböl jobb az olcsobb.
12/12 anonim válasza:
Én pedig úgy szoktam, hogy van három perselyem /nem nevetni! :D/, az egyik a fém 200-asoknak, a másik a 100-asoknak, a harmadik a többi aprónak. Soha nincs nálam aprópénz, ezeket rögtön beteszem a perselyekbe. Amikor szorul a kapca, kiürítem, becsomagolom, postán beváltják, és megveszem/kifizetem, amire szükségem van. Évek óta így van spórolt pénzem a nincsből, amióta férjem, és családom van, ő is odagyűjti az aprókat. Jelentős az összeg, ha szükség van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!