Mit tennél, ha nagyon kevés pénzed lenne, de baromi jó élelmiszer akciók vannak?
Pl fél áron tudnál megvenni jó pár dolgot, amit ugye nagyon megérné, de akkor nem maradna pénz másra.. vagy azt a pár dolgot ennénk felváltva.
Vagy ha nem is kajáról van szó még rosszabb, pl mosószer féláron, fogkrém féláron-de hármasával csomagolva. Igaz megéri, sokáig elég, de a havi költségből meg így nem jövünk ki.
Te hogy okoskodnál?
És szerinted akkor a hónap második felében nem eszel semmit, mert vettél akciósan mosóport?!?!?
Értelmes ember nem vesz olyat, amire nincs szüksége, ha kevésa pénze, akkor a napi kaja az elsö, nema tartalékolás.
egyetértek az elsővel.Most ha megveszel minden izét,amit máskor is megtudsz venni.És nem marad pénzed,és kaját sem vettél és nincs is,akkor mondd,mégis meddig akarsz éhezni?Inkább ételt vegyél,mint hogy ilyen izéket.
De én rád bízom.Ide felelősség kell,nem az hogy mi tetszik meg...
Nem arról vanszó, hogy mi tetszik, nem ruhát vagy cipőt akarok venni akciósan, mint olyan dolog, ami kell-ene. Elfogyott a mosószer, most akciós a 3 üveg vásárlása esetén már félár-ami nem mindegy. Elfogyott a fogkrém, a három tubus most félár az eredeti egy árához képest.
TEhát sokkal drágábban jön ki, ha egyet-egyet veszek, de most meg kell venni hármat.
Kajával meg az a gond, hogy ha most veszek olyat, ami akciós-és nagyon jó ára van, nem jut másra, és akkor csak az akciósból betankoltat eszem.
De értem, mit akartok mondani, erre voltam kíváncsi, ki mit tesz ilyen esetben.
Hát most nem az az időszak van, maikor speizolni tudunk...
Mikor ideköltöztem, én is feltöltöttem a lakást, de már többször leéltük sajna... a helyzet meg nem lett jobb..
Most csakis annyit vennék, amennyi feltétlen szükséges.
Egyébként mi azt csináltuk, hogy minden hónapban van egy keret, ami ruhákra, szórakozásra, stb. megy el. Egyik hónapban abból betankoltunk. Azóta folyamatosan figyelem az akciókat, és hiába van még egy bontatlan a hármas csomagból, megveszem. Aztán fél évig semmi olyasmit nem.
De erre valóban rá kell készülni, esetedben nem most tenném. Én teszkóbajáró vagyok, azt vettem észre, hogy évente 2-3 alkalommal vannak ugyanazok a tökjó akciók. Szóval nincs gond, ha most nem tankolsz be, legközelebbre tegyél félre egy kis pénzt, hosszú távon így jársz a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!