Kell takarítani? Vigyem ki a kukát? Mi a teendő? Vajon neki van igaza? Ahol lakom ott se csinálja mindenki még az se aki ott lakik az se
Azért nem volt ilyen máshol, mert ott nyilván fizettek egy takarítót a közös költségből és az ő dolga volt ez.
Anyukáméknál ők takarítanak, ők húzzák ki a kukát. Ahol egyedülállóként laktam, ott takarító csinálta ezt.
Hiába keresed a kifogásokat, ebből jól nem jöhetsz ki. Ha egyszer ez a szabály, akkor ezt kell csinálnod. Lényegtelen, hogy ott laksz-e, az a lényeg, hogy tulajdonod van ott.
Egyébként honnan tudod, hogy a többi, kuka-ki-nem-húzogató szomszéd nem kap hasonló felszólításokat?
Ahogy írták már, nem muszáj neked elvégezned ezt, megbízhatsz vele mást is (csak nyilván ezt honorálni kell).
"fizetni meg nem tudok nem is akarok"
Nem kellett volna társasházban lakást venni.
15-re:
Talán ezért is terjed az, hogy csináljon mindent külsős és fizetnek érte.
Mert ezek a dolgok csak úgy működnek, ha mindenki megérti, hogy a szabályok rá is vonatkoznak.
Én meg ezért is örülök, hogy családi házba költözhettem: nem kell közösködnöm másokkal. :DDD
El kellene dönteni mit is szeretnél:
Kérdésben:
"Van egy lakásom,de nem lakom ott"
Kommentben:
"De itt élek"
Nem kellene kitalált problémákkal teleszemetelni a netet!
Azt azért illene tudni már az elején, hogy hol is élsz!
"undorítő hogy a postaládámat megtömik mindenféle papírral használt zsepivel"
Gondolom a tökök tele van azzal, hogy nem veszed ki a részed a társasház működéséből! Amibe bizony beletartozik a kuka kihúzása és a takarítás is. Függetlenül attól, hogy lakott-e a lakásod avagy sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!