Gőztisztítókról vélemény?
Egy régi vhinci gőzfelmosóm van, imádom szeretem :D
De az csak egy felmosó...így vettem egy karchel kézi gőztisztítót is,felbuzdulva azon,hogy imádom szeretem a felmosót. Ha lenne hozzá egy hosszú toldat is akkor szuper lenne arra,hogy lenyomjam vele róla a port ami rárakodott már vastagon. Mondjuk a tűzhely tisztítására jó is lenne,de közbe rájöttem,hogy a folyékony mosószer ami mosogatógépbe való hát csak ráöntöm várok és ami oda égett azt is szépen letörlöm,és sehova semmi nem fröcsög (gázos). Mondjuk kb arra jó :) az,hogy én neki álljak pl a fürdőn a csempét gőzölgetni stb áh várok olyan 3-4 percet mire teljesen felmelegíti azt a kicsi vizet amennyi bele fér majd pikk pakk ki is fogy aztán várok,hogy le tudjam tekerni a kupakot és újra tölteni bele majd újra,hogy felmelegedjen. 2szer annyi idő megy el a várakozásokkal mint magával a használatával, szóval egy ronggyal fele annyi idő. Értelmét tényleg nem igazán látom a kézinek a kicsi tartály miatt,persze azért szép is lenne 1-2 literes tartály egy kézinél :) Én porszívó méretűt vennék
Köszi az eddigi válaszokat. A kicsinél én is ettől félek, hogy 1-2 használat után csak egy lommá válna.
Esetleg valakinek a nagyobb méretről véleménye/tapasztalata?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!