Belefolyt a tej a matracba és belerohadt, mit csináljak?
Kitisztittatod, vagy csere...
Egy kérdés: 50 cm=fél méter, nem 5 cm? vagy 15 cm?
Ha van magasnyomású víztisztítód, azzal is ki lehet nyomatni a foltot, csak vigyázva....
Ha van magasnyomású víztisztítód, azzal is ki lehet nyomatni a foltot, csak vigyázva....
Igen ez jó ötlet,de így tél közepén nem bizti,hogy jó ötlet mert a radiátornál az nem fog rendesen kiszáradni
200x240
De sajnos attól tartok, hogy mélyebben is beleivódott a matracba. Azzal meg nem tudok mit.
A környéken nem tudok ilyet, de jó lenne.
Köszi, így tiszta sor:
Csak tavasszal tudod a takarítását megtenni... Nem tudok olyan helyet, akik ilyen matracok tisztításával foglalkoznak. Maradnak a házi praktikák, meg a magasnyomású tisztító..
Vagy csinálj úgy, mint a hotelekben: Fordítsd meg!
//Bocs az akasztófahumorért.//
Most törölgettem ilyen tisztítószerekkel (megpróbálom holnap a Domestost is, vagy amit linkeltél), de még mindig írtózatosan büdös. Szerintem beleivódott mélyen a matracba. Hiába rakok rá, több réteg ruhát.
Már ott tartok, hogy nem iszom meg a tejes kávét...
Borzalmas, hogy hó van, nem lehet mosni.
De már annyira tehetetlen vagyok, hogy holanp megfordítom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!