Mit tegyek, ha veletlenul "belerohadt" a mosogepbe a ruham?
szoval vittem le fekete cuccokat mosni es kozte volt egy vastagabb pulcsi es egy vastagabb nadrag. es veletlenul 2 napra bent hagytam a ruhaimat a mosogepben... es mikor eszembe jutott, hogy hoppa kimostam akkor mar be budosodtek a cuccaim. kimostam ujra az osszeset, volt amit beaztattan. mindbol kijott ez a fura szag, csak a pulcsi nadragbol nem... pedig azota mar 2x kimostam oket.
tudtok valami jo praktikat amitol kimegy belole ez a szag? igazabol nem arad, de ha viselem a pulcsit pl akkor neha erzem, meg ha erosen beleszagolok az anyagaba akkor is :/
Sokszor javasolják takarításra, szagok eltüntetésére az ecetet. Nem működik ez a ruháknál is? Hogy ecetes vízben beáztatni..... aztán kimosni..
csak tippelek, mert hallottam már olyat, hogy penészes mosógépet ecettel kell átmosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!